HEKLANJE

Što su vlasnici dodatne kreditne kartice?

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li se ikada suočili s brigom da vaš sin ili kći idu na koledž i želite im omogućiti pristup novcu za hitne slučajeve, a da im ne morate dati stvarni novac – koji će vjerojatno potrošiti prije – ali znajući do trenutka kada poslati im novac hitan slučaj je možda gotov? Ako je tako, možda biste željeli znati što su vlasnici dodatne kreditne kartice!

Ukratko, vlasnici dodatne kreditne kartice su osobe koje ovlastite za korištenje računa vaše kreditne kartice. Izdana im je vlastita kartica, ali broj računa je isti kao i vaš i sve transakcije koje obrade na kartici terete vas. Zajedno svi imate isti limit kreditne kartice. Kao takav, ako vlasnik vaše dodatne kartice izvrši kupnju karticom, to smanjuje vaš pristup tom iznosu od ograničenja vaše kartice – sve do trenutka kada izvršite uplatu.



Kao što možete vidjeti, korisnicima dodatne kreditne kartice nude se sve privilegije vlasnika kreditne kartice, ali na temelju vašeg financijskog statusa, a ne njihovog. Oni su, dakle, dobro sredstvo pružanja sigurnosti vašem supružniku i djeci bez brige da će morati podnijeti zahtjev za kreditnu karticu na svoje ime – što će, u slučaju vaše djece, gotovo sigurno rezultirati time da imaju ionako donja granica potrošnje.

Iako je vrlo koristan i koristan alat, morate pripaziti na nekoliko problema ako pristanete na dodatne vlasnike kreditnih kartica na svom računu:

Jednostavno rečeno, kredit znači da ćete tuđim novcem platiti svoje stvari. Uzimanjem kredita dužni ste vjerovniku otplatiti cijeli iznos uz određenu kamatu. Događa se da kada želite uzeti neku vrstu zajma ili kredita, bilo koja financijska tvrtka prouči vašu kreditnu povijest i kreditnu sposobnost kako bi shvatila postoji li u poslu bilo kakav financijski rizik. Takve agencije odlučuju o uvjetima za odobravanje kredita na temelju financijske stabilnosti i dobre kreditne povijesti osobe.

Uobičajene kreditne pogreške
Postoje neke kreditne pogreške koje ljudi čine i koje dovode do lošeg kreditnog rezultata i financijskog uloga, izbjegavanjem kojih također možete osigurati smanjenje kreditnih dugova.

1. Ako koristite vrlo skupe kreditne troškove koji nisu previše željeni, to će negativno utjecati na vašu kreditnu ocjenu.

2. Nemojte nositi previše kreditnih kartica zbog kojih će vaše izvješće o kreditnoj sposobnosti navesti da “ima previše kredita” što degradira vašu kreditnu sposobnost.

3. Ako plaćate samo minimalne pristojbe, to će vrlo visoko povećati vaš kreditni saldo.



4. Ako uzmete mnogo predujmova u gotovini, to će vas koštati visokih kamata i nekih dodatnih naknada.

5. Nikada nemojte prekoračiti svoje kreditno ograničenje koje će vam dati pravo na plaćanje nekih naknada za prekoračenje ograničenja i loše će utjecati na vaš kreditni rezultat.

6. Pokušajte na vrijeme platiti stanje kredita, u suprotnom ćete morati platiti nepotrebne naknade za zakašnjela plaćanja što dovodi do visokih kamata.



7. Nemojte naplaćivati više od onoga što si možete priuštiti jer će to stvoriti gomilanje dugova koje kasnije nećete lako otplatiti.

8. Nikada ne dopustite drugima da koriste vašu kreditnu sposobnost, kao što je supotpisivanje zajma, jer će to učiniti da vaše kreditno izvješće navodi “previše korisničkih računa” i nepovoljno će utjecati na vašu kreditnu ocjenu.

9. Nemojte ignorirati svoje kreditne probleme jer će to dovesti do neželjenog negativnog utjecaja na vaš kreditni rezultat. Umjesto toga razgovarajte sa svojim vjerovnikom prije nego što zakasnite i dogovorite se.



10. Nemojte propustiti vjerovnicima prijaviti promjenu adrese kako ne bi došlo do izgubljenih računa i kašnjenja u plaćanju.

11. Uvijek koristite svoje puno službeno ime i nemojte brkati svoje vjerovnike djelomičnim imenima i inicijalima.

12. Često provjeravajte svoje kreditno izvješće kako biste bili jasni sa svojim kreditnim statusom.

 

Kako napraviti auto-foto blog

Pretpostavimo da imate gomilu fotografija, obožavate slikat sve živo, mrtvo i polumrtvo a ujedno htjeli bi ste svoje fotografije pokazati