HEKLANJE

10 razloga da pogledate web stranicu People Building NLP and Hypnotherapy

TEMU APP 100 E KUPON

1.People Building NLP and Hypnotherapy Training organizirajte besplatni NLP i hipnoterapijski događaj. Savršeno za upoznavanje praktičara NLP-a i hipnoterapije za one koji su zainteresirani za primanje terapije, za one koji žele razumjeti više o predmetima ili za one koji su zainteresirani za obuku iz NLP-a i hipnoterapije.

2.People Building NLP i Trening hipnoterapije, samo na ograničeno vrijeme, nudi sesiju besplatnog životnog treniranja za sve koji posjete njihovu web stranicu www.peoplebuilding.co.uk. Besplatna sesija coachinga trajat će 1 sat, a vodit će je kvalificirani NLP praktičar, koji vas može upoznati s mnogim tehnikama promjene koje će vas inspirirati i motivirati da poduzmete potrebne korake u svom životu.



3.People Building NLP and Hypnotherapy Training, imaju na svojoj web stranici izbor ili upitnike koji će vas stvarno upoznati s time tko ste. Razmišljate li uglavnom kao muškarac ili kao žena? Koristite li se najviše svojim vizualnim, auditivnim ili kinestetičkim osjetilom? Jeste li ispunjeni u svim područjima svog života ili je život za vas neravan?

4. Svakih petnaest dana možete primiti besplatni motivacijski bilten od People Building NLP and Hypnotherapy Training. Sadrži članke o hipnoterapiji i NLP-u, činjenice o temama, motivacijske citate, šale i informacije o našim nadolazećim treninzima.

5.People Building NLP and Hypnotherapy Training su pokrenuli na svojoj web stranici www.peoplebuilding.co.uk, interaktivnu peticiju i žele da sudjelujete. Ako vjerujete u snagu uma i vjerujete da bi alati kao što su hipnoterapija i NLP trebali biti dostupni na NHS-u, potpišite njihovu peticiju i potaknite svoje prijatelje da je potpišu. Kad dobiju 5000 imena na peticiji, poslat će je ministru zdravstva na razmatranje. Stvari se mogu dogoditi s moći ljudi.

6.People Building NLP and Hypnotherapy Training vrlo su ponosni na svoju nedavno preuređenu web stranicu, toliko da žele da doprinesete bogatstvu resursa koje imaju. Žele se nastaviti razvijati i kao takvi vas pozivaju da čitate članke na njihovoj web stranici i doprinosite njima. Oni rade na tome da sve što trebate znati o hipnoterapiji i NLP-u bude na neki način prikazano na njihovim stranicama.

7. Ljudi koji izgrađuju NLP i hipnoterapiju dio su ogromne mreže unutar alternativne terapije, zato bi, ako znate za dobru stranicu koja bi mogla biti povezana s nama, željeli znati za nju kako bi mogli istaknuti poveznicu na njihovu web stranicu.

8. Samo na ograničeno vrijeme, People Building NLP and Hypnotherapy Training nudi besplatan CD za opuštanje svakome tko preporuči prijatelja na njihovu stranicu. CD je ultimativni chill-out i morate ga poslušati za svaku pauzu za ručak.

9. Dečki iz People Building NLP and Hypnotherapy Training prošli su kroz neobičnu fazu, poduzeli potrebne treninge i postigli svoje kvalifikacije. Sada žele podijeliti s vama knjige koje su ih nadahnule za učenje i dale im znanje da polože svoje kvalifikacije. Morate pogledati.



10. Na kraju, razlog zašto morate pogledati web stranicu People Building NLP and Hypnotherapy Training je taj što žele znati sviđa li vam se. Žele da njihova stranica bude prijateljska i informativna, zanimljiva i kreativna. Zato vas mole da im se javite na contact@peoplebuilding.co.uk kako biste im rekli što bi mogli učiniti još bolje.

Čemu služi lecitin?

Lecitin je tijelu neophodan kao gorivo, građevinski materijal za stanične membrane kako bi se poboljšale funkcije jetre, mozga i živčanog