HEKLANJE

Usporedba kreditnih kartica od 0 APR

TEMU APP 100 E KUPON

Sa svim uvodnim kreditnim karticama od 0 APR koje se pojavljuju po cijelom internetu u e-porukama, na web-mjestima kao oglasi, pa čak i u običnoj pošti putem letaka, vrlo je teško odlučiti koja kartičarska kuća stvarno nudi bolju ponudu na duge staze. . Sve uvodne ponude izgledaju sjajno, ali što se događa nakon što isteknu? Ne prihvaćajte uvodnu ponudu za kreditne kartice od 0 APR kao nominalnu vrijednost. Iznad svega, malo istražite prije nego što donesete odluku.

Postoji toliko mnogo različitih kreditnih kartica od 0 APR-a koje se nude da možete biti oduševljeni. Danas možete pronaći nekoliko tvrtki koje nude kreditne kartice s 0 APR-om i druge poticaje kako biste se prijavili za njihove kreditne kartice.



Četiri najpopularnije ponude danas uključuju:

Citi® Platinum Select® kartica – morate imati izvrsnu kreditnu sposobnost ili vam ova kreditna kartica od 0 APR neće biti odobrena. Kartica nudi 0% APR-a na prijenose stanja i kupnje za prvih 12 mjeseci. Nema godišnje naknade, možete upravljati svojim računom na mreži i nema odgovornosti za neovlaštene kupnje.

Chase Platinum kreditna kartica – s Chase Platinum kreditnom karticom možete dobiti odobrenje za njihove kreditne kartice od 0 APR, ali morate imati barem dobar kredit. Dobit ćete 0% kamate na sve kupnje i prijenose stanja do 12 mjeseci. Međutim, u nekim slučajevima 3 mjeseca je sve što dobijete za 0% na prijenos stanja (vaša kreditna povijest dolazi u obzir). Bez obzira na to, nećete morati platiti godišnju naknadu, a svom računu možete pristupiti i putem interneta. Bez obzira ispunjavate li uvjete za 3 mjeseca ili 12 mjeseci kamate od 0%, plaćat ćete konkurentno nisku godišnju kamatnu stopu nakon uvodne akcije.

Discover® Platinum Card – s ovom kreditnom karticom od 0 APR-a dobit ćete 0% uvodne akcije tijekom 12 mjeseci na kupnje i prijenose stanja, bez godišnje naknade i 5% povrata gotovine na kupnje u određenim trgovinama kao što su knjižare, benzinske postaje i restorana. Također ćete dobiti 1% povrata gotovine na sve druge kupnje, a novčane nagrade nikad neće isteći sve dok ste vlasnik kartice, a u nekim slučajevima možete čak udvostručiti svoje bonuse povrata gotovine. Imajte na umu da ćete morati imati izvrsnu kreditnu sposobnost da biste se kvalificirali za ovu ponudu.

Blue iz American Expressa jedna je od kreditnih kartica American Expressa od 0 APR-a koja će vam dati 0% do 15 mjeseci, bez godišnje naknade, program nagrađivanja kreditnom karticom kao i pristup računu na mreži. Još jednom, morate imati izvrsnu kreditnu sposobnost da biste bili odobreni.

Ovo su informacije koje ćete prvo vidjeti kada posjetite web-stranice za ove ponude kartica dok tražite najbolju ponudu za kreditne kartice od 0 APR-a, međutim, nikada se ne biste trebali prijaviti samo s ovim informacijama. Obavezno saznajte imaju li neki od bodova ili opcija povrata novca datume isteka, a iznad svega, uvijek temeljito proučite uvjete i odredbe ponude kartice prije prijave.

Argentinski umak chimichurri

Ekologija potrošnje. Sakrijte kečap i umake spremite u hladnjak, opskrbite se peršinom i dobrim maslinovim uljem i napravite chimichurri …