HEKLANJE

Što trebate znati o celulitu

TEMU APP 100 E KUPON

Pojam celulit nastao je u europskim toplicama i salonima, a oni ga objašnjavaju kao naslage sitnih masnih kuglica na stražnjici i bedrima. Celulit je nakupina kvrgavih, debelih, nepravilnih masnih naslaga s izgledom narančine kore. Najčešća područja su oko stražnjice, bokova i bedara, a nije nužno faktor tjelesne težine. Ne morate biti teški da biste imali celulit. Ipak, moguće je smanjiti pojavu celulita.

Celulit nije medicinski izraz. Međutim, medicinski stručnjaci se slažu da je to nakupljanje običnog masnog tkiva. Koža je vlaknastim tkivima povezana s dubljim slojevima tkiva, što odvaja odjeljke masnih stanica. Povećanje veličine masnih stanica popraćeno je valovitim izgledom kože što rezultira ispupčenjem odjeljaka masnih stanica.



Ubrzan metabolizam i detoksikacija u tijelu pomažu u postupnom uklanjanju celulita. Zdrav metabolizam sposoban je zauvijek iskorijeniti celulit. Pravilan rad jetre također je neophodan za detoksikaciju.
Biokeramički dodatak reflektira vlastite infracrvene zrake vašeg tijela, što pomaže u razgradnji stanica celulita i revitalizaciji tkiva. Povećana toplina i molekularna stimulacija povećavaju učinkovitost vježbanja, povećavaju protok krvi i ubrzavaju metabolizam kako bi se sagorjelo više kalorija.
Žene koje su zabrinute zbog celulita mogu poduzeti određene korake kako bi smanjile pojavu ili ga potpuno uklonile. Uravnotežena prehrana s niskim udjelom masti pomoći će u smanjenju i eliminaciji daljnjeg napredovanja. Tjelovježba je također važan faktor; ako je tijelo zategnuto, to rezultira dobrom cirkulacijom, dakle još jednim korakom u smanjenju celulita. Osim toga, pijenje puno vode ima mnoge zdravstvene prednosti i pomoći će u borbi protiv celulita.

Genetika i hormoni također mogu utjecati na pojavu celulita. Iako ne možemo puno učiniti u vezi s genetikom i hormonima, zdrava prehrana i tjelovježba dokazano smanjuju, pa čak i izbjegavaju celulit.

Abdominoplastika: zatezanje trbuha

Abdominoplastika ili “uvlačenje trbuha” je kozmetička operacija namijenjena ispravljanju izbočenog trbuha koji može biti posljedica slabih trbušnih mišića, povećanja tjelesne

Oglasi za kupovinu mobitela

U bilo kojem trenutku možete se prijaviti na Internet i na svojoj početnoj stranici pronaći oglase za kupnju mobitela. Ovi