HEKLANJE

Super Balance Transfer kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice su odličan način da potrošite novac koji nemate i to svi znamo pa nam to nije ništa novo. Kreditna kartica je alat za trošenje koji bi se mnogi od nas osjećali kao da su nam odsjekli ud ako ga više ne bismo mogli imati, također bi zvučalo istinito mnogim ljudima.

Počnite zarađivati



Postoje načini da zaradite novac na kreditnim karticama, a ne da one budu iscrpljujuće vaše financije. Jedan takav način za koji mnogi možda ne znaju je 0% “Super Balance Transfer”, još jedan korak u odnosu na 0% Balance Transfer, koji vam omogućuje da premjestite svoj dug kako biste se spasili od plaćanja kamata. 0% “Super Balance Transfer” omogućuje vam plaćanje drugih dugova.

Ovako to funkcionira, “Super Balance Transfer” od 0% može se koristiti za otplatu svih dugova koje imate, a koji nisu povezani s kreditnom karticom. To se postiže uplatom novca koji ćete dobiti s nove kreditne kartice izravno na svoj bankovni račun, ostavljajući vam slobodu da otplatite bilo koji dug koji imate, tu se razlikuje od uobičajenog prijenosa stanja od 0%.

Možete otplatiti bilo koji dug koji vam odgovara

Ta se gotovina također može prenijeti na vaš račun čak i ako ste slobodni od ikakvih dugova, što znači da svoj kreditni limit možete smjestiti na visoki štedni račun, a zatim kada razdoblje kamate od 0% skoro završi, uzimate gotovinu koju tvrtka koja vam je izdala kreditnu karticu “posudila” vam je i vratite je i tako očistite dug kreditne kartice. Ipak, uvijek imajte na umu da dok ta gotovina leži na vašem štednom računu i prikuplja kamate, i dalje ćete morati ispuniti minimalnu uplatu koju je odredio izdavatelj kreditne kartice, a koja je obično 2% stanja ili najmanje 5,00 £.

Zlatno pravilo! Ne koristite ovu karticu za kupnju!

Nakon što otplatite kreditnu karticu, ostat će vam zarada zbog posuđivanja tuđe gotovine, ali ono što morate zapamtiti je da ne trošite na kreditnoj kartici, to će samo pojesti zaradu koja je tu biti napravljen i mogao bi uništiti cijelu svrhu zašto ste to uopće radili.

Pronalaženje kartičarskih kuća koje nude ovu uslugu neće biti previše teško, ali većina će zahtijevati naknadu za prijenos vašeg kreditnog limita na vaš račun, to će obično biti naknada od 2% do najviše £50, iako ćete možda otkriti da nekoliko tvrtke koje izdaju kreditne kartice neće naplaćivati ovoliko.



Kako kupiti parfem

Danas su na tržištu dostupne stotine marki parfema i tisuće mirisa. Ako nikada prije niste kupili parfem i niste sigurni