HEKLANJE

Svrbi li vas brijanje tamo dolje?

TEMU APP 100 E KUPON

Je li vam se ikada ovo dogodilo – odlučite učiniti nešto drugačije i uzbudljivo za svog ljubavnika, poput potpunog brijanja stidnog područja, ali završite s crvenim mrljama koje su toliko bolne da ne želite čak ni da vas ljubavnik vidi ili dotakne? Koja gnjavaža.

Misao je bila dobra – stvarno – Upravo ste napravili istu grešku koju čini većina ljudi, misleći da možete koristiti bilo što za brijanje stidnog područja.



Stidno područje sasvim je drugačije i svakako osjetljivije od ostalih dijelova tijela koje možda već brijete. Za vas koji znate, najbliža usporedba bila bi s brijanjem ispod ruku.

Bez obzira jeste li muškarac ili žena, pokušate li stidne dijelove brijati istim aparatom kojim brijete lice, ispod ruku ili nogu, najvjerojatnije ćete iziritirati kožu stidnih područja.

Reci istinu – Brijali ste se mokrim brijačem, zar ne? Ili je to bio vaš omiljeni aparat za brijanje s tri glave koji obično koristite za brijanje lica?

Što god da je bilo, nije vam dalo rezultate kojima ste se nadali.

To ne znači da biste trebali odustati od ideje brijanja stidnog područja, samo da trebate saznati koji su bolji alati za brijanje tog područja.

Baš kao i tisuće drugih koji već jesu.

Što? Mislite da ste prvi koji želite imati pubični brežuljak bez dlačica? Možda ćete se iznenaditi… Samo spomenite svoje iskustvo brijanja jednom ili dvojici svojih najbližih prijatelja i vidite što će se dogoditi. Možda će biti oduševljeni što konačno mogu s nekim razgovarati o vlastitim iskustvima.



I znajte ovo – naučiti kako se najbolje brijati na stidnom području također je važno za postizanje svilenkastog, glatkog izgleda i osjećaja koji želite.

Vaši vas prijatelji možda mogu upoznati s trikovima i savjetima za brijanje na stidnim mjestima koje su usput naučili.

Samo zapamtite da je svako tijelo drugačije i/tako da ono što njima odgovara možda nije najbolje za vas. Ali barem ćete čuti neke stvari o kojima možete razmišljati dok nastavljate istraživati brijanje stidnog područja.



Prije ponovnog pokušaja brijanja dopustite da vam stidne dlake malo ponovno izrastu, što će omogućiti vašoj koži da se smiri.

Ali pokušajte ponovno – oni koji briju svoje stidno područje i oni kojima to pomaže kažu da je nevjerojatno koliko to doprinosi intimnim odnosima.

Sve što sada trebate učiniti je vlastito istraživanje kako biste saznali više o alatima za brijanje dizajniranim za sigurno brijanje stidnog područja.



Prečac do glatke i zdrave kože!

Imate 25 godina, a izgledate 35. Krivite svoju kožu! Koža je najveći organ u tijelu i najizloženiji. Zagađenje, ultraljubičaste zrake

Seks u zreloj dobi

Većina ljudi u zreloj dobi internalizira dobne norme vezane uz vrijeme kad su određene aktivnosti prihvatljive. Razvoj u zreloj dobi

Priča o dvije podružnice…

Autorsko pravo 2006. Richard Grady Ovaj sam tjedan pokrenuo novu web stranicu i jedan me aspekt pokretanja potaknuo da napišem