HEKLANJE

Tajne torbica za šminku slavnih

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li se ikada zapitali zašto slavne osobe izgledaju prekrasno bez obzira gdje se nalaze i u kojem god trenutku? Jesu li ljepši od nas ostalih pa je njima lako? Nimalo – oni su samo pametniji po pitanju onoga što njihova torbica za šminku sadrži. Pročitajte tajne torbica za šminku slavnih.

Slavne osobe će vam reći da im je šminka na dohvat ruke prioritet broj jedan i to bi trebalo biti za svaku ženu. To ne znači da morate spakirati oko 50 funti šminke. Samo tuba ruža za usne može dosta osvježiti vaše lice. Glumice poput Sandre Bullock, Jennifer Anniston ili Angeline Jole reći će vam da ultimativna torbica za šminku zapravo nije nikakva tajna.



Možete kupiti moderne i moderne torbice za šminku u rasponu veličina od kompaktne do veličine torbice, tako da čak i vaša pozadina sa šminkom može dati modni dojam. Ali suočimo se s tim. Stvarno se računa ono što stavimo u torbicu za šminku. I zašto se čini da je, bez obzira na veličinu vaše torbice za šminku, premala ili izgleda da šminka koja vam je trenutno najpotrebnija nije stigla u torbicu? Vrijeme je da riješite taj problem tako što ćete složiti kozmetičku torbicu slavnih sa svim njihovim tajnama.

Vaša torbica za šminku zapravo je stvar vašeg osobnog ukusa. Odaberite onaj koji privlači vašu pažnju, odgovara vašoj osobnosti i vašoj torbici. Nema smisla kupovati ogromnu torbicu za šminku kad pakirate malenu torbicu. Možete kupiti torbe s popustom za samo 5,00 USD ili dizajnerske torbice za šminku za čak 100,00 USD.
Torbica za šminku Celebrity temelji se na pretpostavci da je vaša torbica za šminku mala do srednje veličine. Za one koji imaju manju torbu, morat ćete odabrati koje ćete predmete ukloniti. Za one koji pakiraju veliku torbu, dodajte sve dodatke koji mogu stati.

Poznati nam kažu da je najvažnija stvar koju trebate staviti u torbu malo dvostrano kompaktno ogledalo. Možete kupiti putno ogledalo lijepe veličine zajedno sa zaštitnim poklopcem za oko 5,00 USD

Sljedeći najvažniji alat za slavne osobe su kistovi za šminku. Provjerite imate li u torbi kist za rumenilo i sjenilo. Ili možete kupiti kompaktni set minijaturnih brušenih za oko 10,00 USD. To će osigurati da imate svaku četku koja vam je potrebna.

Sada na šminku. Jennifer Aniston kaže da je vaša podloga ili puder apsolutno najvažniji uvjet za torbicu za šminku. Ako je izvorni spremnik prevelik, kupite kompaktnu bocu ili premjestite malo u spremnik za prodaju koji dobro brtvi.

Angela Jole neće izaći iz kuće bez omiljenog ruža za usne. Odaberite samo jedan ili će vam se torbe prebrzo napuniti. Sjetite se da ste izradili kompaktnu verziju svoje prave torbice za šminku. Možete dodati sjajilo za usne ako želite.

Sjenilo također morate imati za dotjerivanje. Odaberite paletu boja koju možete nositi ili koristiti bilo kada. Ne postoji dobar način za pakiranje raznih boja, stoga je najbolje odabrati najpouzdanije boje. I za ime boga ne zaboravite dodati maskaru i olovku za oči.



Prema zvijezdama, morate se pobrinuti i za svoje rumenilo. Sada ovo može biti malo teže jer su spremnici malo veliki. Najbolje je potražiti ravno kompaktno rumenilo.

Kako biste ostali svježi, možete dodati i neke već zapakirane krpice za čišćenje lica, putnu četkicu za zube i pastu za zube te putni dezodorans.

To je to, sada znate tajne torbica za šminku slavnih. Sve osnove, kako biste preživjeli dan i izgledali prekrasno. Dakle, koja je bila velika tajna?



Što je kreditno savjetovanje?

Kreditno savjetovanje dobro je mjesto za pravilno upravljanje raznim dugovima. Općenito, kreditno savjetovanje je profesionalno savjetovanje koje pružaju razne organizacije