HEKLANJE

Tehnike uklanjanja dlačica s tijela: koje opcije postoje?

TEMU APP 100 E KUPON

Postoji li način za uklanjanje dlačica s cijelog tijela? Danas mnogi ljudi traže načine za učinkovito uklanjanje dlačica koje rastu sa svih dijelova tijela, od lica i vrata pa sve do nožnih prstiju. Je li sigurno to učiniti? Da, u većini slučajeva dlake s tijela mogu se ukloniti bez ikakvih problema. A može biti i prilično uspješan. Iako ćete možda trebati pozvati stručnjaka da vam pomogne, velike su šanse da postoji način da se riješite dlačica na tijelu.

Skupa, ali dobra opcija



Jedan od najučinkovitijih načina trajnog uklanjanja dlačica s tijela je lasersko uklanjanje dlačica. To se zapravo može učiniti prilično jednostavno. Ako si to možete priuštiti, trebali biste. U stanju je ukloniti dlake brže od, recimo, elektrolize, jer može obraditi nekoliko folikula dlake odjednom, a ne svaki pojedinačno. Lasersko uklanjanje dlaka učinkovit je tretman koji će djelovati na većini dijelova tijela, uključujući ruke i noge, prsa i leđa.

Ali, to će vas koštati. Lasersko uklanjanje dlačica, koliko god bilo učinkovito, košta nekoliko tisuća dolara. I bit će potrebno nekoliko tretmana prije nego što se cijelo područje završi. U nekim će slučajevima dlačice ponovno izrasti i trebat će im dodatna pažnja.

Manje trajno, manje skupo

Drugi način uklanjanja dlačica je depilacija voskom. Da, jeftinije je, ali također nije trajno. A, može i malo boljeti. Za rad, sloj voska se stavlja na kožu gdje se nalazi dlaka koju treba ukloniti. Zatim, kada se vosak dovoljno stvrdne, brzo se povuče. Dlaka se uklanja, do korijena. To možete učiniti kod kuće, ali može biti brže, učinkovitije i ponuditi bolje rezultate kada se radi profesionalno. Dlačice će ponovno izrasti, ali će za to trebati nekoliko tjedana. Depilacija voskom može biti bolna, ali obično traje samo nekoliko sekundi i prilično je učinkovita u uklanjanju dlačica iz folikula.

Dakle, koja je najbolja opcija za vas? Ako si možete priuštiti laserski tretman, dugoročno će vam biti bolje. Ako možete podnijeti nekoliko bolnih sekundi i nižu cijenu, depilacija voskom izvrsna je metoda uklanjanja dlačica.

Postoji mnogo internetskih izvora koji vam mogu pomoći s informacijama o uklanjanju dlačica.

Blogovi mogu biti i za obitelj!

Blog je popularna riječ na internetu posljednjih godina, i to s dobrim razlogom: oni preuzimaju internet i razmjenu informacija kakvu

Bloganje s gostima

Vjerojatno već znate da je uloga poslovnog bloganja postala vrlo važan element u vašim mrežnim marketinškim strategijama. Problem s nekim