HEKLANJE

Teniske narukvice kao dar ljepote

TEMU APP 100 E KUPON

Teniske narukvice su dijamantne narukvice koje su elegantni i tanki komadi nakita koji se nose na zapešću. Dijamanti su postavljeni u simetričan dizajn i to daje elegantan izgled ovim narukvicama.

Postoji zanimljiva priča o tome kako su ove narukvice dobile naziv teniske. Tražim svoj dio slave u recitiranju ovog događaja pred vama. Teniska zvijezda Chris Evert bila je poznata po tome što je nosila svoje narukvice s dijamantnom linijom dok je igrala. Tijekom US Opena 1987. izgubila je narukvicu i igra je morala biti prekinuta na neko vrijeme jer je morala tražiti svoju narukvicu. Tako su se narukvice s dijamantnom linijom počele zvati ‘teniske narukvice’. Priča se da je Serena Williams krenula njezinim stopama i odjenula jedan i za US Open, ali je bila dovoljno pametna da osigura da onaj koji je uzela ima dodatnu sigurnosnu kopču i čvrsto prianja uz njezino zapešće, tako da ništa ne pođe po zlu kad ona igra se.



Teniske narukvice optočene su različitim vrstama dijamanata sličnog oblika i veličine u jednom redu. Ovi dijamanti su podijeljeni zlatnom crtom između dijamanata. Ove teniske narukvice izgledaju glamurozno i luksuzno, a opet jednostavno.

Teniske narukvice skupe su i počinju oko tisuću dolara. Ovo je samo početna cijena i mogu se popeti i do nekoliko tisuća dolara, ovisno o korištenom metalu i karatnoj težini dijamanata.

Drugi metali poput platine koriste se u izradi teniskih narukvica umjesto bijelog zlata. Platinaste teniske narukvice sada su jako u modi i ljudi koji žele imati najbolje i mogu si to priuštiti, odlučuju se za platinaste narukvice jer je to najskuplji metal i izgleda otmjeno i čini klasu.

Postoji nekoliko dizajna i stilova teniskih narukvica. Postoje obične teniske narukvice koje su jednostavne. Novi trend su teniske narukvice s dijamantima u boji. Izgledaju elegantno i šareno. Različite boje dijamanata u tankoj liniji dodaju ljepotu teniskoj narukvici.

Teniska narukvica najglamurozniji je komad nakita koji će obogatiti žensku kolekciju nakita. Budući da su jednostavne i nježne, savršeno pristaju uz svaku odjeću. Mogu se nositi u bilo koje doba dana i noći i u svakom trenutku izgledaju jednako elegantno.

Pregled kozmetičkih zahvata

Estetska kirurgija ovo i estetska kirurgija ono. Da bismo doista razumjeli estetsku kirurgiju, potrebno je upoznati se s raznim dostupnim