HEKLANJE

Torta bez pečenja slatka je kad nas vrućina muči, a grlo zahtijeva zadovoljstvo!

TEMU APP 100 E KUPON

Nema pećnice, nema štednjaka; nekoliko minuta za stvaranje slastice koja će se svidjeti obitelji i gostima.
Vrlo jednostavno za napraviti, moguće ga je pretvoriti u laganu verziju ako koristite dijetalne kekse i džem bez šećera, isprobajte naš zaista nevjerojatan recept, nećete požaliti.
Ponudite ga svojim starim prijateljima, popraćen ledenim čajem ili ledenom infuzijom; bit će zakačeni za vaše kuharske vještine. Vrlo malo sastojaka i puno okusa za vrlo brzu tortu za sastavljanje.
Jeste li znatiželjni saznati kako to učiniti? Započnimo!
Torta bez kuhanja: sastojci i priprema
Za ovaj recept nabavite samo ova 3 sastojka:
o maslac ili margarin, 150 g
o suhi keksi, 300 g
o džem, po ukusu
Kalup za tortu promjera 24 centimetra obložite prozirnom folijom; ovaj će trik vrlo lako izvaditi tortu.
Otopite maslac ili margarin u dvostrukom kotlu ili mikrovalnoj pećnici. Ili ga ostavite na sobnoj temperaturi dovoljno dugo da postane super mekan.
U međuvremenu sameljite suhe kekse u prah . Upotrijebite procesor hrane ili ih stavite u vrećicu i izmrvite ih čekićem za meso.
Ulijte ih u posudu, dodajte maslac ili margarin i sve radite dok ne dobijete pjeskovitu i jednoličnu smjesu. Postavite ga u središte kalupa za tortu i poravnajte ga da potpuno pokrije dno i rubove. Povucite ga rukama ili koristite stražnji dio žlice, kako želite.
Premjestite džem u posudu i brzo promiješajte da postane mekši i izvodljiviji. Podlogu napunite potpuno pokrivajući, a zatim stavite u hladnjak da se stvrdne najmanje 2 sata.
Vratite kolač, izvadite ga iz kalupa i poslužite na pladnju. Ukrasite ga kako želite, žitaricama šećera, svježim voćem, listićima mente. Poslužite i uživajte u rezultatu.
Uživajte u jelu!

Eksperimenti o ljudskom ponašanju

Šokantan dokumentarac redatelja Alexa Gibneya prikazuje najvažnije eksperimente iz socijalne psihologije i njihova ostvarenja u stvarnosti. Socijalna psihologija je grana