HEKLANJE

Tražite svoj automobil iz snova? Isprobajte svoju lokalnu kreditnu uniju

TEMU APP 100 E KUPON

Dakle, miris novog automobila je nestao i čini se da trošite više na račune za popravak nego što biste mogli platiti automobil. Ili ste možda samo raspoloženi za promjenu ritma, a novi automobil čini se mjestom za početak. Malo istražite prije kupnje kako biste dobili najbolju ponudu za automobil svojih snova.

Kreditne zadruge već su dugo poznate kao mjesto na koje treba otići kada ste u potrazi za novim ili rabljenim automobilom. Današnja kreditna unija spaja svoju dugu povijest financiranja automobila s tehnološkim alatima i alatima za pregovaranje koji pomažu potrošačima na svakom koraku.



Naravno, programi se razlikuju među kreditnim unijama, ali općenito vaša kreditna unija čini da stari izvade novine i prođu kroz rutinu oglasa stvar prošlosti.

Ako ste u potrazi za novim ili rabljenim automobilom, isprobajte uslugu lociranja automobila vaše kreditne unije. Jednostavno nazovite svog predstavnika i dajte informacije o automobilu iz snova (Kiplinger’s Buyers Guide to New Cars & Trucks nudi opsežne informacije i članke i može vam pomoći suziti izbor). Uključite preferencije kao što su boja, marka, model, vrste sjedala (tj. koža, tkanina, vinil) i neka vaša kreditna unija učini ostalo. Potpomognut snagom ugleda i količine, vaša kreditna unija pregovara o najboljim cijenama s lokalnim prodavačima, a ponekad čak i s okolnim državama.

S unaprijed odobrenim kreditom za automobil vaša kreditna unija možda čak može organizirati isporuku vašeg automobila na njihovu lokaciju gdje možete zaključiti ugovor i odvesti se kući. Ova praktična usluga eliminira gnjavažu, zabunu i stres izravnog pristupa lokalnom trgovcu automobilima.

Ako želite praktičniji pristup, mnoge kreditne unije također nude program baze podataka na licu mjesta, koji vam omogućuje da provedete vlastitu pretragu. Dodatni bonus, baza podataka ima čak i informacije o cijeni koju je prodavač platio za automobil koji razmatrate. Ovo može biti važna informacija za pregovaranje o najboljoj cijeni.

Zaustavite se i provjerite bazu podataka ili druge izvore informacija kao što su oglasi drugih članova na oglasnoj ploči i bilježnice koje je sastavilo osoblje.

Za dodatne mogućnosti kombinirajte usluge kreditne unije s internetom. Provjerite stranice kao što su Edmunds.com i Carprices.com kako biste saznali više o maloprodajnim cijenama ili Autobytel.com i CarsDirect.com za cijene i kupnju bez cjenkanja.

Bez obzira koje opcije odaberete, vaša kreditna unija može biti pravo mjesto za pronalaženje najbolje ponude po najboljoj vrijednosti.