HEKLANJE

Trenutačno odobrenje kreditne kartice – je li doista trenutno?

TEMU APP 100 E KUPON

Stvarnost trenutnog odobrenja kreditne kartice ponešto je drugačija od onoga što većina ljudi uistinu misli. Međutim, to ne znači da to nije prava odluka za mnoge ljude koji traže novu kreditnu karticu.

Oglase stalno vidite u novinama, časopisima, TV-u i na internetu. “Trenutno odobrenje kreditne kartice – prijavite se danas!” Sad mislite u sebi, mogao bih napraviti novu kreditnu karticu, posebno neke kreditne kartice s trenutnim odobrenjem. Prijavit ću se sada i sutra ću imati svoju prijavu na stolu, a do kraja tjedna imat ću novu karticu. Možete čak upotrijebiti internet i dobiti svoju trenutnu odobrenu kreditnu karticu online. Sve što trebate učiniti je ispuniti online obrazac i dobit ćete svoju karticu poštom za dan ili dva. Tako je jednostavno! zar ne?



Stvarno primanje kreditnih kartica s trenutnim odobrenjem na ovaj način može biti malo drugačije. Kada tvrtke reklamiraju trenutno odobrenje kreditne kartice, njihova definicija instanta i vaša definicija mogu se ponešto razlikovati. Sada, za vas ili mene podnošenje zahtjeva za kreditne kartice s trenutnim odobrenjem znači da ćete dobiti svoju karticu odmah – odmah. Sada bi za većinu tvrtki koje izdaju kreditne kartice značenje trenutnog odobrenja trebalo glasiti – odmah ćemo započeti s obradom vaše prijave.

Kreditna tvrtka će provjeriti vašu kreditnu sposobnost koristeći informacije dostupne u kreditnim uredima. Oni obično traže informacije o vašoj prošloj kreditnoj povijesti i vašem trenutnom statusu. Normalno je da banka ili zajmodavac kreditne kartice dobije tri ili više ovakvih izvješća i analizira ih kako bi bio siguran da će donijeti ispravnu odluku hoće li vam dati kredit ili ne. Osim ako nemate izuzetno dobru kreditnu ocjenu, ponekad čak i do 4% najboljih u zemlji, nema šanse da dobijete trenutačno odobrenje kreditne kartice. Ova vrsta pretraživanja i analize trajat će do tri dana, možda i dulje. Da – čak i ako ste podnijeli zahtjev za trenutno odobrenje kreditne kartice online. I dalje će izvoditi iste pretrage. Proći će najmanje četiri do pet dana, ali obično duže (tjedan ili dva) prije nego što vaša kartica stigne do vas.

Ako imate lošu kreditnu ocjenu, vjerojatno vam se ne isplati podnijeti zahtjev za trenutno odobrenje kreditne kartice online. Kada dođete na web mjesto većine zajmodavaca, vidjet ćete da piše da su ove ponude trenutnog odobrenja kreditne kartice obično dostupne samo ljudima koji imaju dobru kreditnu ocjenu. Važno je da pažljivo pogledate odredbe i uvjete koje je naveo izdavatelj kartice ili banka. Iako će većina njih jasno navesti da morate imati dobru kreditnu ocjenu da biste bili uzeti u obzir za ovu vrstu kreditnih kartica s trenutnim odobrenjem, ipak se isplati prijaviti. Tvrtke neće prekršiti pravila, ali bi ih mogle malo izokrenuti ako je vaš kreditni rejting blizu njihovog kvalificirajućeg standarda. Ne zaboravite da kartičarske kuće i banke trebaju klijente, osoba koja se bavi vašom prijavom mogla bi riskirati i odobriti vašu prijavu.

Možda ćete imati sreće i brzo primiti obavijest da vam je odobrena online kreditna kartica s trenutačnim odobrenjem. Kartica će vam biti poslana poštom, vi ćete je primiti i moći ćete kupiti što god želite. To je prilično uobičajena zabluda za ljude koji se prijavljuju za kreditne kartice s trenutnim odobrenjem. Misle da imaju trenutni pristup kreditu koji je odobren. Mnoge banke i tvrtke koje izdaju kreditne kartice imat će postupak u kojem morate potvrditi karticu, obično telefonom.

Kao što možete vidjeti, iako trenutačno odobrenje kreditne kartice nije tako trenutno kao što biste očekivali, još uvijek je puno brže od starog načina slanja zahtjeva običnom poštom i čekanja tjednima na odobrenje, pa zašto ne biste pogledali opcije dostupne i primjenjive danas? Trenutačno odobrenje kreditne kartice na mreži možda je upravo ono što ste čekali.

Zahvati estetske stomatologije

Estetska stomatologija danas može oblikovati, posvijetliti, zasjeniti, poravnati i nadomjestiti zube izvanrednim materijalima i tehnikama. Kada je vaš osmijeh zdrav

Naučite pravilno disati

Da biste produžili svoj život, danas možete učiniti nešto vrlo važno – disati dublje. U prosjeku čovjek dnevno udahne 20000