HEKLANJE

Trenutačno odobrenje kreditnih kartica na mreži – odobrenje u roku od nekoliko sekundi?

TEMU APP 100 E KUPON

Ponude kreditnih kartica s trenutnim odobrenjem mogu se pojaviti u vašem poštanskom sandučiću, iskočiti na zaslonu vašeg računala ili vas prizvati na prodajna mjesta. Ako ste u prošlosti prošli kroz proces prijave, vjerojatno ste morali čekati tjednima da primite odluku. Uz lakoću i dostupnost Interneta, zahtjevi za kreditne kartice za trenutačno odobrenje jednostavni su kao 1-2-3 i mogu trajati samo nekoliko sekundi.

Korak 1: Provjerite svoju kreditnu sposobnost



Najbolje kreditne ponude kreditne kartice s trenutnim odobrenjem rezervirane su za one s dobrom do izvrsnom kreditnom sposobnošću. Ako znate da je vaša kreditna sposobnost besprijekorna, nema razloga za brigu. Ali kao usputna napomena, dobra je praksa redovito provjeravati svoje kreditno izvješće kako biste bili sigurni da nema pogrešaka ili da ste nesvjesno postali žrtva krađe identiteta.

Ako imate graničnu kreditnu sposobnost, lošu kreditnu sposobnost ili stvarno niste sigurni gdje stojite, vrlo je važno da dobijete svoje izvješće. Provjerite njegovu točnost, popravite sve što bi zajmodavcima moglo predstavljati crvenu zastavu i pripazite na račune koji izgledaju sumnjivo. Čak i ako imate oštećenu kreditnu sposobnost, još uvijek se možete kvalificirati za kreditne kartice s trenutnim odobrenjem. No imajte na umu da podnošenje prijava i dobivanje odbijanja može smanjiti vaš FICO rezultat, što utječe na vašu prijavu za druge ponude. Stoga pažljivo razmislite o svojim izborima.

Korak 2: “Pošalji sada”

U redu, sad si si dao palac gore. Vaša kreditna sposobnost provjerava se i spremni ste podnijeti trenutačni zahtjev za odobrenje kreditne kartice. Online obrasci za trenutno odobrenje kreditnih kartica zahtijevaju da uključite osnovne podatke: svoje ime, adresu, prethodnu adresu, broj telefona, broj socijalnog osiguranja, datum rođenja i mjesto zaposlenja. Prije podnošenja zahtjeva pažljivo pročitajte uvjete Instant approval kreditne kartice, uvjerite se da je ova kartica ono što želite i da nema skrivenih naknada ili ograničenja.

Vaš broj socijalnog osiguranja je potreban kako bi banka ili kartičarska kuća mogla izvući vaše online kreditno izvješće, uključujući FICO rezultat. Vaše kreditno izvješće i rezultati koriste se za određivanje vaše kreditne sposobnosti i hoće li vam biti odobren kredit ili ne. Budući da ćete prenositi osobne podatke putem interneta, neophodno je da podnesete trenutačne zahtjeve za odobrenje kreditne kartice putem sigurnih web stranica koje koriste SSL 128-bitnu enkripciju. To štiti vaše podatke i onemogućuje hakerima da ih presretnu.

Korak 3: Kupujte dok ne padnete

Nakon što pritisnete gumb “pošalji”, može proći samo 30 sekundi da dobijete trenutačni odgovor. Obavijest o vašem odobrenju (ili odbijanju) pojavit će se na zaslonu vašeg računala ili će biti poslana u vaš e-mail sandučić. Slijedite online upute.



Ako ste dobili odobrenje, možete očekivati da ćete svoju novu kreditnu karticu s trenutnim odobrenjem primiti poštom za samo tjedan ili dva. U nekim slučajevima, možda ćete moći odmah početi koristiti svoj kredit. Mnogi izdavatelji kreditnih kartica dat će vam broj vaše kreditne kartice i datum isteka za online kupnju. Međutim, rijetko ćete dobiti 3-znamenkasti sigurnosni kod koji će se nalaziti na poleđini vaše kartice. Stoga ćete za neke kupnje kreditnom karticom s trenutnim odobrenjem možda morati pričekati.

Ako vam je kredit odbijen, dobit ćete razlog zašto ste odbijeni. Najvjerojatnije će se to odnositi na nešto negativno u vašem kreditnom izvješću. Pokušajte razgovarati s predstavnikom tvrtke koja je izdala kreditnu karticu ili banke kako biste vidjeli možete li nešto učiniti da dobijete odobrenje. Ako još gore postane još gore, sredite svoju kreditnu sposobnost i ponovno se prijavite za kreditnu karticu s trenutnim odobrenjem.

Zbogom krizo!

Samo lijeni ne govore o krizi, već misli onaj tko o njoj šuti. O njemu. Ljudi netremice bulje u televizore,