HEKLANJE

Trenutno ispravljanje zubi dobra je vijest za tinejdžere

TEMU APP 100 E KUPON

Suočimo se s tim, tinejdžerima izgled znači sve – a iskrivljen, mrljav ili izobličen osmijeh može samo povećati nesigurnost koja dovodi u pitanje njihovo samopouzdanje.

Ako vašem tinejdžeru treba preobrazba osmijeha, aparatić za zube možda nije odgovor koji tražite. Proces ortodoncije može biti težak i bolan te može trajati nekoliko godina da se postignu željeni rezultati.



Godinama su odrasli s istim problemima zuba koristili ljuskice za poboljšanje oblika, boje i poravnanja zuba. No stomatolozi nerado izvode ovaj zahvat na mladim pacijentima jer je bolan i često zahtijeva rezanje zdrave, osjetljive strukture zuba.

Lumineers tvrtke Cerinate rješavaju te probleme. Opisane kao bezbolne alternative ljuskicama, Lumineers nude trajno i trenutno ispravljanje i izbjeljivanje zubi za ljude svih dobnih skupina. Stomatolozi primjenjuju tanke oblike kontaktnih leća za oblikovanje osmijeha bez brušenja ili brijanja.

“Lumineeri su postali sve popularniji među tinejdžerima i njihovim roditeljima,” rekao je dr. Joe Armel, kozmetički stomatolog u Corte Maderi, Kalifornija. “Činjenica da je postupak tako jednostavan i bezbolan daje im osjećaj sigurnosti.”

Izrađeni od Cerinate porculana, Lumineeri se postavljaju točno preko zuba. U nekim slučajevima, rekao je Armel, mogu se koristiti umjesto proteza.

“Mnogi moji pacijenti užasavaju se pomisli na stavljanje aparatića”, rekla je Armel. “Ako ugriz nije prejak, tada su Lumineers idealna alternativa tradicionalnoj ortodonciji.”

Lumineeri se također mogu postaviti preko krunica radi poboljšanja estetike. Klinički dokazano da traju do 20 godina, Lumineers stvaraju nevjerojatan osmijeh koji jača samopouzdanje za vašeg tinejdžera u samo dva posjeta stomatologu.

Radosti kampiranja

Radost kampiranja treba dijeliti s djecom u ranoj dobi. To će im pomoći da se razviju i budu mnogo aktivniji.