HEKLANJE

Novac i kreditne kartice – edukativna igra za djecu

TEMU APP 100 E KUPON

Svi znaju da su djeca naša budućnost. Naša uloga roditelja je da moramo uložiti mnogo truda kako bismo bili zadovoljni budućim rezultatima. Počeli smo učiti našu djecu od djetinjstva. Kako odrastaju, trebaju znati sve više i biti dobro potkovani u financijskom svijetu. Statistički podaci pokazuju da više od 5% mladih u dobi od 14 godina koristi kartice za svakodnevnu kupnju, a ta se upotreba utrostručila posljednjih godina. Kartične institucije također posvećuju veliku pažnju studentima u dobi od 18 godina i nude im studentske kreditne kartice posebno izdane kako bi im olakšale život i omogućile im početak kreditne povijesti.
Kao posljedica toga, djecu i studente također treba naučiti razumno koristiti kreditne kartice i novac. Ali obično roditelji nemaju dovoljno vremena da ga provode s djecom i da ih obrazuju. Kao roditelj možete platiti posebna predavanja ili radionice o novčanim navikama i korištenju kreditnih kartica ili kupiti specifičnu literaturu za svoje dijete. Ali moderna djeca vole računala i internet i provode mnogo vremena igrajući razne igrice. Danas postoji jedna atraktivna online igra koja nudi fascinantnu igru i koja će ih naučiti bez ikakve pomoći.

Koji je cilj igre? Pomaže u edukaciji studenata i srednjoškolaca o kreditnim karticama i osnovama novca te njihovoj upotrebi. Vaše bi dijete moglo izgraditi ponašanje odgovornog trošenja. Ova igra također budi interes za upravljanje novcem i pomaže djeci u pravilnom ponašanju. Štoviše, igra ne oduzima puno vremena i ako imate računalo kod kuće, također možete uštedjeti svoje vrijeme bez odlaska igdje igrati. Jednostavno se prijavite online i isprobajte simulator korištenja kreditne kartice ili proučite osnove novca.



Na koji način? Igrajući simulator kreditne kartice možete birati među ponudama kreditnih kartica s različitim kreditnim linijama i opcijama. Svojom karticom možete kupiti mnoge proizvode namjerno. Lekcija je da ne možete prekoračiti kreditni limit ni u igri ni u stvarnom životu. Ako prekoračite ograničenje u igri, dobit ćete obavijest o tome i ništa više. Ako se to dogodi u svakodnevnom životu, morat ćete platiti preplaćene naknade bez ikakve obavijesti. Osnove novca izgledaju kao test. Nudi vam da odgovorite na pitanja vezana uz godišnje naknade, kamate, štednju i sl. Ako odgovorite netočno, dobit ćete objašnjenje i dobiti točan odgovor. U zaključku dobivate svoj kreditni rezultat.

Bez sumnje, svaki se roditelj brine da preslatkom djetetu pruži samo najbolje i možda vjeruje da postoje zanimljivije odgojne metode. Ovo je na vama da odlučite i odaberete. Nemojte propustiti priliku komunicirati sa svojim sinom ili kćeri ako imate slobodnog vremena. Roditelji i njihove svakodnevne aktivnosti najbolji su primjer za pokazati i objasniti. Sreća znanja i nesporazumi mogu biti pravi put do kašnjenja plaćanja, dugova ili drugih tužnih posljedica.