HEKLANJE

Trikovi zanata za bojanje vašeg svijeta

TEMU APP 100 E KUPON

Ovog proljeća savršena paleta šminke ispunjena je živim bojama. Postizanje najvrućih trendova sezone, uključujući ružičaste usne, jednostavno je uz savjete stručnjaka. Poznata vizažistica Carmindy, iz TLC-ove emisije “What Not To Wear”, dijeli svoje favorite:

• Pink Berry Lips: Ovog proljeća ženstvenost je vladala modnim pistama i roze jagodičaste usne bile su must-have. Ključ za postizanje ovog izgleda je da usne izgledaju kao da su prirodno obojene bogatom sočnom nijansom bobičastog voća. Utapkajte Q-tips pamučni štapić u berry nijansu boje za usne i nanesite na usne tako da rubovi budu mekani, a boja prigušena. Spriječite krvarenje boje s usana tako da ih umočite u proziran puder u prahu i nanesete puder duž vanjskog ruba usana. Puder će pomoći da boja usana ostane tijekom noći.



• Water Works: Aqua blues i morska pjena zelene su najpopularnije nijanse sjenila za oči u sezoni i lako vam mogu pomoći da ažurirate svoj izgled. Upotrijebite Q-tips pamučni štapić za miješanje više svijetlih sjenila za oči i nježno ih nanesite kako boje ne bi izgledale previše oštre. Zatim utapkajte svijetloružičasti ili bijeli shimmer u kut oka kako biste posvijetlili i posvijetlili cijeli izgled. I ne brinite o pranju kistova: Q-nastavci su prikladni za jednokratnu upotrebu pa možete koristiti novi za svaku boju i prepoloviti vrijeme pripreme dok osiguravate briljantnu boju.

• Strateško svjetlucanje: nanošenje svjetlucanja može biti nezgodno, pa će vam poznavanje pravih mjesta pomoći da savladate ovaj izgled. Najbolje svjetlucave mrlje su ispod obrva, na unutarnjem kutu očiju, na vrhu jagodica i niz hrbat nosa. Kako biste izbjegli nanošenje previše sjaja, upotrijebite Q-tips pamučni štapić da pokupite pravu količinu – oni omogućuju precizno nanošenje šminke.

• Čarobna gumica: Jeste li ikada besprijekorno nanijeli maskaru, a zatim kihnuli i sve pokvarili? Pogreške se događaju, ali se lako mogu izbrisati pomoću Q-tips vatiranih štapića – vašeg vlastitog čarobnog štapića za uljepšavanje. Q-tips pamučni štapići imaju više pamuka na vrhu nego bilo koji drugi pamučni štapići, tako da se mogu koristiti za stvaranje finog vrha za precizno nanošenje ili uklanjanje. Jednostavno umočite jedan u podlogu i pređite preko greške kako biste je uklonili bez skidanja šminke i počnite ispočetka.

• Kontrola nabora: Koliko god se trudili, čini se da se sjenilo na kapcima nabora do kraja dana. Savjet: upotrijebite Q-tips kako biste sjenu vratili na mjesto.

“Q-tips pamučni štapići vrhunski su kozmetički alat za blendanje, nanošenje ili uklanjanje šminke”, kaže Carmindy. “Mogu pomoći čak i najzaposlenijim ženama da brzo i jednostavno transformiraju svoj izgled.”