HEKLANJE

Tumescentna abdominoplastika

TEMU APP 100 E KUPON

Plastična kirurgija je definitivno medicinski postupak, ali postoji i umjetnički element. Ovo nas dovodi do teme tumescentne abdominoplastike.

Tumescentna abdominoplastika



Jedna od najpopularnijih metoda liposukcije je tumescentna abdominoplastika. To je kozmetički kirurški zahvat koji se obično izvodi za trajno uklanjanje viška masnih naslaga na lokaliziranim područjima koja su otporna na vježbanje i tradicionalne programe prehrane. Tumescentna abdominoplastika također se preporučuje pacijentima koji pate od morbidne pretilosti.

Tumescentna abdominoplastika uključuje korištenje naprednih tehnika za jamčenje trajnih rezultata ispunjavanjem i oticanjem masnih područja koja se uklanjaju, otuda i naziv tumescent, što doslovno znači “nabubriti”. Tumescentna abdominoplastika izvodi se ispunjavanjem velikog volumena masnih područja posebnom otopinom prije kirurškog zahvata. Otopina koju koriste kirurzi ima učinak lokalnog anestetika koji olakšava operaciju i sprječava korištenje teške intravenske sedacije ili opće anestezije koja bi mogla biti rizična za neke osobe. Dodatno, otopina stvara adrenalin koji sužava krvne žile, smanjujući krvarenje na zanemarive količine u usporedbi s drugim metodama liposukcije.

Pomoću malih cjevčica koje se nazivaju kanile, pacijent je spojen na štrcaljku ili uređaj za usisavanje koji izvlači mast na siguran način, što također olakšava brzi oporavak. Masne naslage uklonjene na vrlo specifičnim područjima omogućuju kirurgu da uz pomoć delikatnih instrumenata umjetnički iskleše bilo koje tijelo u novi oblik.

Tumescentna abdominoplastika uzrokuje minimalnu bol. Većina klinika koristi prirodne terapije za ublažavanje kao što je slušanje sedativne glazbe ili prijateljski razgovor tijekom primjene otopine, a to je vrijeme kada se može javiti bol. Postupak uklanjanja i oblikovanja masnih naslaga sam po sebi ne uzrokuje bol.

Pacijenti koji se podvrgnu ovoj estetskoj operaciji često ovaj postupak nazivaju usporedivim s dubokom masažom. Budući da se zahvat izvodi u lokalnoj anesteziji, pacijent može surađivati s kirurgom mijenjajući položaj ako je potrebno kako bi se optimizirali rezultati. U usporedbi s tradicionalnom invazivnom liposukcijom, ovo je drastično poboljšanje.

Anestetički učinak otopine primijenjene prije postupka općenito traje gotovo 24 sata nakon čega pacijenti mogu osjetiti laganu bol koja obično nestaje nakon 1 ili 2 tjedna. Od svih tehnika abdominoplastike, uključujući suhu tehniku, mokru tehniku, ultrazvučnu potpomognutu liposukciju (UAL), tehnike potpomognute strujom (PAL) itd., Tumescentna abdominoplastika je najsigurnija metoda liposukcije koja je danas dostupna.

Ako razmišljate o postupku za rješavanje teško dostupnih područja masnog tkiva, tumescentna abdominoplastika može biti savršena opcija. Obavezno razgovarajte o primjenjivosti postupka u vašoj situaciji sa svojim plastičnim kirurgom.



Google+ će ugasiti Facebook

Kao što svi znamo pokrenuta je “društvena mreža” Google Plus i iskreno rečeno malo sam prosurfao i zasada sam oduševljen.

Budite distributer vitamina

Biti distributer vitamina može biti vrlo korisna i zadovoljavajuća karijera za mnoge ljude. Gotovo svatko tko ima računalo može postati

Veliki posao dječje odjeće

Nisam shvatio veličinu industrije dječje odjeće sve dok moje unuke nisu postale sposobne cijeniti modu. Ovdje govorimo o četiri i