HEKLANJE

U0140 Izgubljena komunikacija sa kontrolnim modulom tijela BCM

TEMU APP 100 E KUPON

U0140 označava “Izgubljena komunikacija sa kontrolnim modulom tijela (BCM)”. Ova greška ukazuje na problem u komunikaciji između kontrolnog modula tijela (BCM) i drugih modula u vozilu.

Mogući uzroci ove greške uključuju loše povezivanje, oštećene ili labave žice, lošu električnu konekciju ili oštećeni kontrolni modul tijela. Kada se pojavi ova greška, moguće je da će biti pogođeni različiti sustavi vozila, kao što su svjetla, bravice, električni prozori, klima uređaj i drugi električni sustavi.



Ako ste primili ovu grešku, preporučuje se da odmah posjetite kvalificiranog mehaničara ili servis kako biste provjerili električne veze i dijagnostificirali točan uzrok problema.

Greške u komunikaciji između modula mogu rezultirati nefunkcioniranjem različitih sustava u vozilu, što može utjecati na sigurnost i udobnost vožnje. Stoga je važno riješiti ovu grešku kako biste osigurali ispravno funkcioniranje vašeg vozila.

Izbjeljivanje zubi kroz stoljeća

Izbjeljivanje zubi učinak je koji ljudi traže stotinama godina. Sjaj osmijeha čistih zubi bio je simbol zdravlja, bogatstva i obiteljskog

Plan za skori prestanak rada

Nakon što ste shvatili koliko vam je novca potrebno za mirovinu, zapeli ste pred jednim velikim problemom – dobro dva:

Okrutno smo prevareni

Okrutno smo prevareni, rekavši da da bismo imali novac, moramo raditi ono što donosi novac. Samo ovako i ništa drugo.