HEKLANJE

Učinkovita njega kože i kože protiv bora

TEMU APP 100 E KUPON

Njega kože iznjedrila je veliku industriju diljem svijeta. Kožna presvlaka koju je priroda dala čovjeku za zaštitu od vjetra i sunca sada treba dodatnu njegu ako se želi zaposliti, zadržati posao, dobiti zaručnika, zadržati zaručnika ili usrećiti bračnog partnera. Sve je u showu, a show ide žustro – prodaju se kreme i losioni koji će vas učiniti mlađima, ljepšima, privlačnijima, pametnijima i lijepima. Čarobni losioni koji će vašem licu vratiti mladenački šarm.

Naša kultura naglasak stavlja na mlade. Mladost nagrađuje pohvalama, voli njihove mladenačke crte lica. Starost je bolest. Nitko ne želi ostariti ili, još gore, izgledati staro. Kako nam to umanjuje vrijednost, čini nas beznačajnima pred mladima. Čini se da mladi imaju sve – svu sreću, zadovoljstva, zabavu i uživanja oni mogu zadržati. Koliko bi stari željeli da sve to ostane netaknuto, pod svaku cijenu.



Lice je prvi znak mladosti. Ovo je mjesto gdje počinje industrija kože protiv bora. Nabori, linije i bore na licu izgledaju ružno. Mladi ljudi imaju glatku kožu. Prvo se morate riješiti ovih starosnih linija.

Zapravo, njega kože može započeti vašom prehranom i dnevnim režimom. Istina, zračenje sunca može oštetiti vlakna lica. Kreme i losioni to mogu filtrirati. Ipak, industrija kože protiv bora obećava puno više od toga. Obećava kožu koja izgleda mladoliko svemu što se možda nikada neće dogoditi. Uostalom, starenje je nepovratan proces.

Za više informacija o kremama protiv bora posjetite – kreme protiv bora