HEKLANJE

Pridružena imovina

TEMU APP 100 E KUPON

Vaš affiliate marketing posao je upravo to… posao. Da biste bili uspješni, morate tretirati svoje poslovanje kao posao i fokusirati se na rast. Vaše affiliate veze su vaš posao; vi ste vlasnik marketinške tvrtke, a to je imovina koju možete prerasti u sve veću i veću imovinu. Ovdje su tri strategije za izgradnju vašeg marketinškog poslovanja.

1. Nabavite vlastitu web stranicu i ime domene.



Izgleda jeftino i označava vas kao “početka” kada objavite dugačku affiliate vezu u svojim oglasima. Uz tako jeftina imena domena kakva su sada, možete kupiti vlastito ime domene. Zatim možete proslijediti svoj URL na svoju affiliate vezu ili se postaviti s besplatnim hostingom i uspostaviti veću prisutnost na webu. Najbolje je da napišete potpuni opis vašeg partnerskog programa i povežete ga s programom putem HTML veze koja je dio vašeg opisa.

2. Sastavite vlastiti popis.

Prestanite se oslanjati na jednokratne oglase da biste zaradili novac. Prave tvrtke imaju stalne klijente koje uzgajaju kako bi ostvarile veću zaradu. Morate učiniti isto. Obvežite se na uspostavljanje odnosa sa svojim klijentima, a posebno s posjetiteljima vaše stranice. Napravite popis e-pošte da biste ostali u kontaktu. Šaljite povremene savjete ili članke i usredotočite se na pomaganje svojim klijentima. Promovirajte svoje affiliate veze samo na nenametljiv način; nemojte od svoje e-pošte praviti veliku reklamu.

Jedan od najboljih načina za povećanje prometa na vašem popisu je pisanje kratkog izvješća koje opisuje prednosti vašeg affiliate programa. Neka ovo izvješće bude dostupno samo putem e-pošte. Kada netko pošalje vaše izvješće, dodaje se na vaš popis i možete nastaviti komunicirati s njim.

3. Povećajte promet na vlastito web mjesto i popis.

Ovo je mjesto gdje svoje affiliate veze stvarno činite vlastitim poslom. Imajući vlastitu web stranicu i izrađujući vlastiti popis, gradite vlastiti posao i robnu marku, a ne samo marketing tuđeg. Čineći to, možete uvijek iznova plasirati svojim kupcima. Nemojte zanemariti ovu točku: kada vaš oglas preusmjeri kupca na vašu affiliate vezu, izgubili ste tu osobu kao vlastitog kupca jer ste izgubili mogućnost da s njima stalno komunicirate. Kada klijente usmjeravate na svoje web mjesto i popis, oni grade odnos s vama.

Postoji mnogo načina za povećanje prometa: pišite članke, objavljujte na forumima, stavljajte na tržište sigurne liste, oglašavajte izvan mreže itd. Moj savjet je da odaberete jednu metodu za povećanje prometa, radite na njoj neko vrijeme i svladate je prije nego što prijeđete na nešto drugo . Ako se usredotočite na izvanmrežno oglašavanje, pišite i prepravljajte svoje oglase dok ne utvrdite kako ćete dobiti najbolji odgovor. Ako prodajete na sigurnim listama, napravite popis od 50 najboljih i pošaljite svoj oglas na njih 10 svaki dan. Nastavite s testiranjem kako biste provjerili reagiraju li vaši sigurni popisi.



Ove tri strategije pomoći će vam da izgradite i razvijete svoj affiliate marketinški posao.