HEKLANJE

Ulje za tamnjenje: dobro za vašu kožu i džep

TEMU APP 100 E KUPON

Opet je ljeto, a to znači da je preplanuli ten opet najnoviji hir. Preplanulost naglašava figuru i crte lica. Kako biste dobili sjajan ton boje meda, morate pronaći najbolje ulje za sunčanje za sebe.

Evo nekoliko savjeta kako pronaći savršeno ulje za sunčanje za sebe:



1) Sunce i ti.

Prvo upoznajte svoj tip kože. To će vam pomoći da odredite savršen proizvod za vas. Također će vam omogućiti da odredite koliko vremena možete ostati na suncu.

Neka koža lako izgori, ljušti se, pocrni, a neka je jako osjetljiva. To također može ovisiti o tome jeste li bijelac, Afrikanac ili Azijat. Bolje je prvo napraviti neka testiranja i istraživanja.

2) Koži je potrebna vlaga.

Provjerite vlažnost koju ulje za sunčanje može dati vašoj koži. Sunce stvarno može isušiti vašu kožu do te mjere da je dehidrira. Stoga ne zaboravite na hidrataciju. Malo je sredstava za tamnjenje koja istodobno djeluju kao sredstvo za tamnjenje i ovlaživač.

Također, potražite proizvode koji nisu ljepljivi i koji su lagani kada se nanose na kožu. Postoje neka ulja za sunčanje s ovom vrstom svojstava koja se danas lako mogu naći na tržištu.

3) Isključivo za unutarnju upotrebu.



Postoji mnogo ulja za sunčanje u zatvorenim prostorima posebno dizajniranih za korištenje u solarijima. Iako je većina ulja za vanjsku upotrebu, neki se odlučuju za ulja zbog vlage koju pružaju.

Nikada ne zaboravite prvo provjeriti naljepnicu koja pokazuje da je siguran za korištenje u solariju jer ulje ponekad može oštetiti površinu kreveta.

4) Lako tamnjenje



Ulje za samotamnjenje može vam pomoći da postignete preplanulost bez izlaganja suncu. Sredstva za samotamnjenje također se mogu koristiti za prikrivanje tih linija preplanulosti ili ako imate neujednačenu preplanulost.

5) Cijena i prednosti

Što je više moguće, odaberite proizvod na temelju prednosti koje vam može pružiti, a ne na temelju cijene. Možda ste vjerojatno kupili najjeftiniji, ali ste na kraju shvatili da ima jako loš rezultat.



Međutim, ako ste stvarno na ograničenom budžetu, postoje neki dobri apotekarski proizvodi ili oni domaći.

6) Ulje za sunčanje napravljeno kod kuće

Ove će stvari doista pomoći onim ljepoticama koje skreću s proračunom, pa čak i onima s vrlo osjetljivom kožom. Ono što je dobro kod ovih domaćih ulja za tamnjenje je to što točno znate što je u proizvodu. Neki mogu imati sastojke koji nisu baš dobri za kožu.

7) Anketa pomaže

Pitajte svoje prijatelje i rodbinu za mišljenje. Neki bi mogli predložiti najbolje proizvode koje su isprobali, ali imajte na umu da ono što je dobro na nekome ne znači nužno da je dobro i vama. Uvijek će ovisiti o vašem tipu kože i potrebama vaše kože.

8) Vrste tena

Odlučite kakvu preplanulost želite postići. Različiti proizvodi također nude različitu zaštitu za vašu kožu.

Dok ste izloženi suncu, vaša koža gubi prirodne hranjive tvari i vaše ulje za sunčanje trebalo bi biti ono koje će vam osigurati minerale, aminokiseline i vlagu koji su joj potrebni. Neki žele svoju kožu blago rumenu, prosječno preplanulu, pa čak i složenu preplanulost.

9) Manje sunca je bolje

Što ćete manje vremena biti izloženi suncu, to je proizvod bolji. To je dobro jer ćete imati manje šanse za oštećenja kože izazvana suncem. Ne zadržavajte se predugo na suncu kako biste pocrnjeli. Pretjerano izlaganje može oštetiti vašu kožu. Bolje je pocrnjeti postupno.

Nikad ne zaboravite piti puno vode i voća kako biste sebi i vašoj koži dali prirodnu vlažnost. Nadalje, ne zaboravite nositi sunčane naočale kako biste zaštitili oči.

Jeste li obeshrabreni ?

Jeste li ponekad obeshrabreni u svom poslu? Kako se nosiš s tim? Do sada ste već čuli izraze “Misli pozitivno”