HEKLANJE

Uplata s kreditnom karticom za povrat novca

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditna kartica s povratom gotovine fantastičan je način da zaradite nešto gotovine, a da pritom stalno trošite! Iako to odgovara samo kupcima koji svoj račun plaćaju u cijelosti na kraju svakog mjeseca.

Kreditna kartica za povrat gotovine pružit će vam priliku da zaradite dok trošite. Postotak vam se vraća na godišnjoj osnovi za svaku funtu koju ste potrošili. To se obično postavlja između 0,5% i 2%, ovisno o tome koliko je velikodušan zajmodavac kreditne kartice. I kao što sam već rekao i ne mogu dovoljno naglasiti, trebali biste moći u cijelosti otplatiti izvod svoje kreditne kartice svaki mjesec, jer je to jedini način na koji će vam kreditna kartica s povratom gotovine odgovarati.



Kreditna kartica s povratom novca nije za svakoga…

Ako ste zajmoprimac, onda će vas kreditna kartica s povratom gotovine koštati samo, iako ćete malo zaraditi, vidjet ćete da će to biti pojedeno i još više kamatama, koje su obično na višoj ljestvici od APR

Ako ne plaćate kamate, svaka funta koju potrošite na karticu će vam se malo vratiti, a ako platite račun za kreditnu karticu u cijelosti i nikada se ne brinete oko toga, zašto se ne biste promijenili na kreditnu karticu za povrat novca. Ako ga već nemate, postoji samo nekoliko načina na koje možete dobiti novac od zajmodavca kreditnom karticom, umjesto mnogih načina na koje oni izvlače gotovinu od nas.

Nemojte prenositi nikakva stanja…

Ipak postoji riječ upozorenja koja će doći s ovim, ako odlučite da želite prebaciti iznos sa svoje postojeće kartičarske kuće na kreditnu karticu s povratom novca, trebali biste to pokušati izbjeći, zapravo izbjegavati ukupno. Budući da će sva plaćanja koja izvršite na kreditnu karticu ići samo na plaćanje prenesenog iznosa, a kamate će se povećati na sve kupnje koje ste izvršili kreditnom karticom, što će vam omogućiti da vratite više nego što vam donosi kartica povrata novca .

Trenutačno je u pokretu nekoliko dobrih ponuda, s Amex Blue karticom za povrat gotovine, Amex Platinum i karticama First Trust Bank koje vrijedi pogledati ako odlučite da je kreditna kartica za povrat novca za vas.

Zapamtite…



1) Otplatite svoj dug svaki mjesec
2) Novčani povrati se otplaćuju godišnje
3) Izbjegavajte prijenos stanja na svoju karticu za povrat novca

Dakle, ako imate jasnu izjavu na kraju svakog mjeseca, onda se potrudite i uštedite još više novca.