HEKLANJE

Usklađivanje vaše poslovne strategije s vašom internetskom marketinškom strategijom: planirajte, nadzirite i prilagođavajte se!

TEMU APP 100 E KUPON

Svaka uspješna tvrtka ima inteligentnu strategiju, a internetske tvrtke nisu ništa drugačije. Međutim, s obzirom na mnoge dodatne marketinške puteve koje nudi internet, lako je razviti tangencijalne kampanje koje nisu komplementarne vašoj cjelokupnoj poslovnoj strategiji.

Kako biste iskoristili velike prednosti internetskog gospodarstva, važno je osigurati da vaša strategija internetskog marketinga bude ispravno usklađena s vašom cjelokupnom poslovnom strategijom. Potvrdom da svi vaši mrežni marketinški napori dopunjuju vašu korporativnu poruku, moći ćete izvući punu zaradu od brendiranja.



Putevi brendiranja internetskog marketinga

o PPC ključne riječi i tekst oglasa trebali bi podržavati vašu marketinšku crtu.

o Online priopćenja za tisak najučinkovitija su ako ističu prednosti vaše poslovne web stranice, a te bi prednosti trebale biti u skladu s onim što stavljate u svoje poruke i slogane.

o Podnesci članaka iz imenika trebaju biti povezani s vašom porukom.

o Podnesci na blogu ne bi trebali samo raspravljati o tome koliko su vaš proizvod ili web stranica novi i inovativni, već bi također trebali pojačati vašu poruku brendiranja.

o Kampanjama putem e-pošte potrebno je pažljivo postupati kako bi se osiguralo da se na njih ne gleda kao na neželjenu poštu, ali ako možete uključiti informacije koje su vrijedne za vašeg čitatelja, uz vašu marketinšku poruku, ovo je učinkovit alat.

o Banner oglasi pružaju taj sjajan vizualni element, gdje možete koristiti slike i tekst kako biste svoju poruku poslali kući.



o Sadržaj web stranice vrlo je vrijedan u pomaganju tražilicama da povećaju vaše rangiranje, kao iu tjeranju posjetitelja da izvrše konverziju putem vaše poruke brendiranja.

Faza I: Planiranje

Nakon što ste razvili cjelokupnu poslovnu strategiju, vrijeme je da razvijete svoj plan internet marketinga. Prva faza planiranja internetskog marketinga započinje nazivom vaše domene. Odabir naziva domene je kritičan i pratit će vaše poslovanje bez obzira na buduće marketinške promjene koje možete implementirati. Svi drugi marketinški načini mogu se promijeniti, ali naziv vaše domene ne može. Stoga birajte mudro i pažljivo, imajući na umu svoju poslovnu strategiju.



Nakon što ste odabrali odgovarajuću domenu, vrijeme je da razvijete izgled web stranice i osigurate da na pravi način podržava vašu viziju poslovne strategije. Čak i jednostavna upotreba različitih boja može, ali i ne mora biti kompliment onome što pokušavate strateški postići.

Nakon što ste izgradili osnove, sada je vrijeme za planiranje vaše marketinške strategije. Razvijte svoj proračun, istražite svoju ciljanu publiku, pronađite pravu ključnu riječ i počnite stvarati savršenu kopiju za svoje reklamne kampanje. U ovoj fazi možete eksperimentirati s različitim kombinacijama ključnih riječi, kopije i bilo koje relevantne kopije, sve dok su unutar granica vaše poslovne strategije.

Učinkovit alat za istraživanje i testiranje vaših ključnih riječi je ZamDoo.com, inovativni PPC softver za upravljanje koji prati i vaše kampanje i oglase vaših konkurenata. ZamDoo vam omogućuje provođenje podijeljenog testiranja vaših oglasa i njihove kopije kako biste odredili viši ROI, kao i pokretanje testova vaših ključnih riječi prije nego što morate uzeti novac iz svog PPC proračuna.



Faza II: Praćenje

Ovo je nevjerojatno kritičan dio vaše mrežne marketinške strategije, ali se ipak najčešće zanemaruje. Nakon što ste pritisnuli gumb Go u svojim marketinškim kampanjama, važno je pratiti koje vam ključne riječi, banner oglasi, odredišne stranice i tekst oglasa učinkovito donose dobar ROI. Postoje li određene kombinacije teksta i ključnih riječi koje vam generiraju najviše konverzija?

Upravljanje desecima ili stotinama kampanja s ključnim riječima zamoran je i dugotrajan zadatak; osim toga, golim okom teško je vidjeti trendove i pravi ROI između vaših kampanja. Korištenjem ZamDoo-a, svo ovo praćenje i analiza automatski se rade za vas, što vam ostavlja više vremena da se usredotočite na sveukupne internet marketinške strategije za vaše poslovanje.

Što više marketinških putova na mreži imate, to vam je važnije da ih sve nadzirete kako biste učinkovito utvrdili koji od njih najbolje funkcioniraju za vašu poslovnu strategiju.

Faza III: Prilagodba

Nakon što ste istražili i pratili svoje rezultate internetskog marketinga, djelujte brzo kako biste se prilagodili informacijama koje dobivate. Što brže možete reagirati na internetsko tržište, to će vaša zarada biti veća. Odbacite marketinška mjesta koja vam ne daju visok ROI i umjesto toga se usredotočite na ključne riječi i kampanje koje funkcioniraju za vašu poslovnu strategiju. ZamDoo vam pruža analizu u stvarnom vremenu o tome što se događa s vašim ključnim riječima, kao i oglasima vaših konkurenata; tako možete brzo djelovati na promjene i povećati ROI i profit svoje tvrtke.

Planiranjem , praćenjem i prilagodbom možete učinkovito osigurati da će vaše mrežne marketinške strategije optimizirati vaš ukupni poslovni plan. Internetski marketing moćan je način oglašavanja, ali raznolikost njegove publike, promjenjivi rezultati interakcije i složenost njegovih psiholoških alata zahtijevaju vašu pozornost kako biste osigurali da vaša online poruka bude jasno označena onom koju imate za svoj cjelokupni poslovni plan.

Pristupačno SEO rangiranje

Promet je neophodan ako bilo koji online posao želi uspjeti. Vaša tvrtka može platiti taj promet putem oglašavanja, e-zinova i

Kupnja vintage dizajnerskih torbica

Kupnja vintage dizajnerskih torbica nevjerojatan je način proširenja vaše kolekcije torbica. Trebali biste odrediti hoće li se modna torba često