HEKLANJE

Održavajte stil svoje obitelji između posjeta salonu

TEMU APP 100 E KUPON

Umorni ste od dovlačenja cijele obitelji u salon na skupe frizure? Morate okupiti djecu, strpati ih u auto – i onda se pobrinuti da ne unište sve časopise dok čekaju svoj red kod stilista.

Što ako možete održavati njihove frizure “svježima u salonu” između posjeta?



Lakše je nego što mislite. Neka svi u vašoj obitelji slijede ove jednostavne smjernice kako biste produljili interval između posjeta salonu.

Ima toliko stvari koje moraju pratiti ljudi koji su iskreno zabrinuti za svoje zdravlje i dobrobit. Moramo razmišljati o stvarima koje jedemo, porcijama koje jedemo, koliko i kakvu vrstu tjelovježbe vježbamo i koliko dobro spavamo. Ima toliko toga za pratiti u posljednje vrijeme da iskreno nikada nisam previše razmišljao o svom režimu njege kože sve dok se nedavno nisam sreo sa svojim dermatologom i najbližim prijateljem. Rekao je da je najvažniji ključ za bolje zdravlje za mene prelazak na prirodni sustav za njegu kože.

Čim je rekao ‘prirodna njega kože’, priznajem da sam se pripremao čuti nešto stvarno hipijevsko i otkačeno od svog prijatelja. Mislila sam da će mi dati neke posebne sjemenke koje će na kraju izrasti u posebne biljke koje ću onda moći trljati po licu i to će biti moja prirodna metoda njege kože. Bio sam u krivu. Moj prijatelj i ja počeli smo raspravljati o tome koliko je mudro odvojiti vrijeme za stavljanje zdravih i prirodnih proizvoda u naše tijelo, ali onda ne odvojiti vrijeme za brigu o proizvodima koje koristimo na vanjskoj strani tijela.

Nikada nisam puno razmišljao o proizvodima za njegu kože koje sam koristio na svojoj koži, ali jamčim vam da nisam ni pomislio promijeniti bilo koje vrste prirodnih proizvoda za njegu kože. Razmišljao sam samo o trenutnim i vidljivim učincima proizvoda na mojoj koži, nikada nisam odvojio vrijeme da brinem o učincima koje nisam vidio ili o dugoročnim učincima sustava za njegu kože na moju kožu.

Susret s mojim dermatologom tog dana promijenio je moj pogled na svoju kožu zauvijek. Rekao je da razmislite o popisu sastojaka na ambalaži bilo kojeg proizvoda kao o receptu. Rekao je da sam sve te proizvode stavljala na svoje tijelo i da su se mnogi od njih dobro upijali ispod moje kože. Trebao bih biti jednako zabrinut za ono što stavljam na svoje tijelo kao i za ono što stavljam u svoje tijelo. Tako smo on i ja smislili odličan prirodni sustav za njegu kože.

Posljednjih nekoliko mjeseci koristim sve prirodne proizvode za njegu kože. I dok iskreno ne mogu primijetiti toliku razliku u načinu na koji moja koža izgleda, uvjerena sam da unutarnjem dijelu svog tijela činim veliku uslugu svaki put kad odaberem prirodnu njegu kože umjesto drugih opcija.