HEKLANJE

Uspješne strategije prometa na blogu

TEMU APP 100 E KUPON

Znate sve o optimizaciji za tražilice kao strategiji za stvaranje prometa na blogu, ali postoji li još nešto što možete učiniti kako biste čitatelje i potencijalne klijente privukli svome putu.

Jedna od najčešće korištenih strategija generiranja prometa na blogu je PPP ili metoda plaćanja po učinku, koja zahtijeva da platite za generirani promet samo kada taj promet rezultira nekom dokazivom koristi.



Poznati PPC, ili plaćanje po kliku, oblik generiranja prometa vrsta je PPP-a, a s plaćanjem po kliku naplaćuje vam se samo ako netko tko gleda jedan od vaših oglasa stvarno klikne na njega.

Google AdWords trenutno je najveći poslužitelj za oglase s plaćanjem po kliku, sa sustavom koji oglašivačima omogućuje licitiranje za ključne riječi i njihovo korištenje u malim oglasima koji se distribuiraju na Google pretraživačkoj i sadržajnoj mreži.

Društveni marketing, iako se ne kvalificira kao vrsta tehnike generiranja prometa s plaćanjem po učinku, ipak je učinkovito sredstvo za generiranje prometa na blogu. Uključujete se u društveni marketing svaki put kada promovirate svoju uslugu ili proizvod izravno drugim društvenim mrežama kao što je MySpace, ili se bavite e-poštom ili telemarketingom.

Konačno, postoje doslovno deseci tehnika generiranja virusnog prometa; oni uključuju takve stvari kao što su pružanje najbolje moguće usluge ili proizvoda vašim klijentima, poduzimanje svega što možete da zadovoljite njihove potrebe i dopuštanje usmenoj predaji da vam privuče više prometa.

Također možete prakticirati stvaranje virusnog prometa nudeći besplatni softver ili e-knjige samo onim osobama koje su vam upućene. Ovaj pristup stvaranju prometa na blogu ovisi o vašoj ponudi koja uspješno stvara “buzz”, iako kada je u pitanju nešto besplatno, to nije teško.

A ako tražite preporuku, nitko neće dobiti vaš besplatni dodatak ako prvo ne pronađe nekoga tko ga ima. To je sjajan način da eksponencijalno povećate potražnju za svime što nudite!

Naravno da je optimizacija za tražilice nužna, ali nikad ne možete imati dovoljno tehnika za generiranje prometa na blogu ako želite da vaš blog postane pravi alat za zarađivanje!



Poslovna etika

Posao bilo koje vrste, bilo on-line ili na licu mjesta (“stvarni svijet”), može biti poput navigacije minskim poljem, posebno kada

Sportsko donje rublje

Obično, započinjući novu sportsku sezonu, djevojke pokušavaju obnoviti svoju sportsku formu. Istodobno, zaboravljaju promijeniti uobičajeno donje rublje za sportske kolege.