HEKLANJE

Usporedite najbolje nagradne kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Najbolje nagradne kreditne kartice danas traže mnogi pojedinci zbog pogodnosti koje nude svojim klijentima. Najbolje nagradne kreditne kartice ukratko su poznate i kao nagradne kreditne kartice.

Neke od najboljih nagradnih kreditnih kartica nude tvrtke kao što su Visa, American Express, Citibank i Discover. Sve kartice dolaze s vlastitim pogodnostima i uvjetima obavljanja transakcija s karticom, stoga bi korisnik trebao provjeriti značajke svake kartice prije nego što odabere najbolju nagradnu kreditnu karticu. Možete provjeriti ponude koje nude različite kartičarske kuće, usporediti troškove i značajke svake kartice, a zatim se prijaviti ispunjavanjem online obrasca ili pozivom predstavniku tvrtke.



Raspravljajmo dalje o značajkama kreditnih kartica različitih tvrtki.

Nagradna kreditna kartica Citibank – Nagradna kreditna kartica koju nudi Citibank poznata je pod nazivom Citi Diamond. Ova kartica nosi 0% APR za sve transakcije ili prijenose za prvih 12 mjeseci. Kreditna kartica također nosi nagradne bodove za kupnje putem kartice, koje možete iskoristiti za kupnje u trgovinama mješovitom robom, drogerijama i robnim kućama. Kartica nosi 5 bodova za svaku kupnju u vrijednosti od 1 USD. Kupac također dobiva darovnu karticu od 50 USD i može iskoristiti 5000 bonus bodova nakon prve kupnje koju napravi karticom. Kartica ima redoviti APR od 12,5% i također nema godišnje naknade.

American Express nagradna kartica – nagradna kartica koju nudi American Express poznata je pod imenom Blue. Nagradna kreditna kartica nosi 0% APR-a za prvih 15 mjeseci, a zatim redoviti APR od 11,5%. Postoji besplatni program nagrađivanja kreditnom karticom i ne postoji godišnji besplatni. Možete se prijaviti online i možete dobiti trenutno odobrenje online.

Visa i Discover nagradne kreditne kartice – Visa nudi nagradnu kreditnu karticu Chase. Kartica nosi 0% APR-a za prvih 12 mjeseci, a zatim APR nosi stopu od 13,5%. Također nema besplatnog godišnjeg i zarađene bodove možete iskoristiti za robu i putovanja. Pri prvoj kupnji karticom možete zaraditi bonus od 1000 bodova.

Discover je izašao s Discover platinastom karticom za plin. Kartica nosi 0% APR-a za prvih 12 mjeseci i nema godišnjeg besplatnog plaćanja. Nakon 12 mjeseci, stopa godišnje kamatne stope je 11%. Prednost korištenja ove kartice za dopunjavanje plina je ta što se može dobiti jamstvo povrata od 5% na iznos računa i jamstvo povrata od 1% za druge kupnje. Također se gotovinski povratni bonus udvostručuje s 20 USD na 40 USD kada netko iskoristi bodove prikupljene za proizvode kod jednog od 40 partnera marke koji su povezani s tvrtkom.

Stoga vidimo kako različite vrste nagradnih kreditnih kartica nude velike pogodnosti klijentu. Dostupne su i druge nagradne kreditne kartice drugih banaka poput HSBC-a. Stoga je najbolje usporediti pogodnosti i cijene nagradnih kreditnih kartica koje nudi nekoliko tvrtki prije nego što odaberete najbolju shemu nagradnih kreditnih kartica. Krajnja bi svrha trebala biti prijenos što više mjesečnih kućnih troškova na račun kreditne kartice kako bi se iskoristile najbolje pogodnosti koje nude nagradne kartice.