HEKLANJE

Vjerujete da možete voditi vlastiti posao od kuće!

TEMU APP 100 E KUPON

BZZZZ! BZZZZ! BZZZZ! alarm vam ponovno zuji u uhu podsjećajući vas na to, da, opet je to doba dana (pričekajte rano da uopće razmislite o ovom satu), ali kao što sam rekao, zvuk koji je podsjetnik da sada vrijeme više ne pripada tebi, i znaj da razmišljaš o tome možeš li se sjetiti kada je tvoj dan pripadao tebi zaista pripadao tebi. Dok se pripremate za još jedan dan, otkrijete da vam misli odlutaju na to mjesto koje je jedino mjesto……….moja stvar!

Jesi li to ti?



Ako je tako, postoje vrlo važne stvari koje ćete morati uzeti u obzir i pitanja na koja ćete si morati iskreno odgovoriti prije nego što poduzmete taj konačni korak da postanete sam svoj šef, svijet poduzetnika.

Ovo je korak i obveza koju treba učiniti širom otvorenih očiju i tek nakon što ste otvoreno i iskreno odgovorili na važna pitanja.

Važna pitanja

Uživate li u gužvi i užurbanosti drugih oko vas i interakciji koja se odvija u uredu, razmjeni razgovora dok prolazite pored suradnika u hodniku ili gdje god radite?

Ako je vaš odgovor potvrdan, tada je pokretanje/posjedovanje kućnog posla odluka koju biste možda željeli ponovno razmotriti.

Ali ako umjesto toga vjerujete da biste bili sasvim zadovoljni sjedeći sami u vlastitom uredu kod kuće i razgovarajući samo s klijentima, gledajući svoja posla 😉 možda imate ono što je potrebno da budete uspješan poduzetnik u kućnom poslovanju.

Ako ste zadovoljni što nemate najnovije tračeve od kolega koji se školuju oko vas, tada biste i vi uživali u slobodi da živite životnim stilom koji vi i vaša obitelj želite i zaslužujete, a koju nudi poduzetništvo od kuće.



Provodite li svaki budni sat sanjajući da ste sam svoj šef, budući da vaš šef daje ljudima do znanja da moraju odustati od planova za vikend za dobrobit tvrtke. Želja za radom za šefa kojem je doista stalo do vas i budućnosti vaše obitelji.

Što je potrebno za kućni poslovni uspjeh

Želja, samopouzdanje, srce, sve to radi samomotivacije koja je ključ uspjeha kada započinjete svoj posao od kuće. Trebat će vam sposobnost da se sami vozite (želja), odlučnost da napredujete prema svakoj novoj prodaji/klijentu (povjerenje) i volja da uložite vrijeme i trud u svoj novi kućni posao (srce).



Razina uspjeha vašeg novog kućnog posla ovisit će isključivo o trudu i vremenu koje ste spremni uložiti u svoj novi posao. Sve sposobnosti koje posjedujete primijenit će se u praksi, od organizacije, planiranja marketinga do upravljanja vremenom dok ulazite u uzbudljivi svijet kućnog poduzetnika.

Vjeruješ li?

Možete li se pogurati i motivirati? Imate li upornosti, elana za samostalan rad? Jeste li voljni uložiti vrijeme kako biste omogućili svome poslovanju da raste od djeteta do slavne zrelosti? Kao šef sada ste odgovorni za razočaranja, ali zapamtite da ste odgovorni i za pobjede!



Znajte da ste sami svoj šef, osnaženi ste, imate sposobnost postizanja iznad starih očekivanja, nad vama više ne postoji strop koji određuje razine koje možete dosegnuti. Vaša prošlost više vam ne mora određivati budućnost. Prošli su dani kada vrijeme nije bilo u vašoj kontroli, kada ste morali odgovarati zahtjevnom šefu koji nije pokazivao uvažavanje vaših žrtava iz dana u dan.

Znajte da prijeći taj dodatni korak znači uspjeh za vas i vašu obitelj. Vaš kućni posao sada vam daje vrijeme da se brinete o svojoj obitelji uz kvalitetno kvantitetno vrijeme dok još uvijek zarađujete. Imate najbolje od oba svijeta. Sada imate pravu sigurnost posla. Ti si šef, zar ne?

vjeruj!!

Vaš najvažniji zadatak bit će da vjerujete u sebe, čak i kada se stvari odvijaju sporije nego što ste možda očekivali. I sjetite se analogije s rakovima u loncu za rakove “kada se netko pokuša popeti, ostali ga povuku natrag.” Stoga prestanite slušati one negativne i pogrdne komentare onih koji se previše boje uspjeti, zapeli u svojim poslovima bezizlazne ulice. Uvijek će vas pokušati povući natrag. Vjerujem da možeš, kao što sam i ja vjerovao da mogu.

Fantasy kreditno izvješće

Vaše kreditno izvješće (dosadni dio) Vaše online kreditno izvješće zbirka je datoteka i zapisa koji se odnose na vašu kreditnu