HEKLANJE

Vodič za kreditne kartice tipa nagrade

TEMU APP 100 E KUPON

Među svim vrstama kreditnih kartica, kreditne kartice koje nude nagrade ili bonus bodove obično su one s najvišim kamatama. Ali ako niste oskudni u novcu i imate stalan (da ne spominjemo obilan) izvor prihoda, onda je ova vrsta kreditne kartice možda idealna kreditna kartica za vas.

Način na koji kreditna kartica nudi nagrade ili bonuse vrlo je jednostavan. Svaki put kada koristite svoju kreditnu karticu, dobivate bod. Broj bodova koje dobivate ovisi o iznosu vaše kupnje. Možete maksimalno iskoristiti svoju kreditnu karticu ako ste također u mogućnosti platiti svoje kupnje prije nego što bi to moglo uzrokovati visoke financijske troškove. Ako to ne učinite, svaka nagrada ili bonus koji ćete kasnije zaraditi može biti jednak onome što ste platili tvrtki u smislu kamata.



Postoje različite vrste nagrada koje nude kartičarske kuće i svakako je bolje da odaberete onu koja bi vam najviše odgovarala kako biste bili motiviraniji kada je u pitanju pravovremeno plaćanje. Neke kreditne kartice nude pogodnosti putovanja kao nagradu. Ove pogodnosti uključuju, ali nisu ograničene na besplatno putovanje zrakoplovom, besplatan boravak u hotelima i iznajmljivanje automobila.

S druge strane, postoje druge kreditne kartice kojima su kupci primarni klijenti. Za te ljude nude gotovinske popuste, popuste u njihovim omiljenim trgovinama kao i besplatne artikle po vlastitom izboru. Ako je vaša kreditna kartica, na primjer, povezana s plinskom tvrtkom, onda je naravno jedna od nagrada koju ćete dobiti besplatan benzin za vaš automobil. Ovo uopće nije loša pogodba kada uzmete u obzir ogromnu cijenu plina.

Da biste uštedjeli i zaradili više koristeći svoju nagradnu kreditnu karticu, bolje je upamtiti da biste trebali koristiti samo nagradnu kreditnu karticu za kratkoročne ili jeftine kupnje koje možete lako otplatiti prije nego izazovu visoke kamatne stope. S druge strane, dugoročne ili skupe kupnje bolje je naplaćivati s kreditnih kartica koje ne nude nikakve nagrade, ali imaju niži tekući APR.

Drugo, pokušajte kupovati što više možete u trgovinama ili robnim markama koje su povezane s vašom kartičnom tvrtkom jer ćete tako zaraditi bonus bodove koje možda nećete dobiti u drugim trgovinama.

Na kraju, ako samo planirate dobiti vlastitu kreditnu karticu tipa nagrade, pobrinite se da dobijete najveći mogući iznos bonusa za prijavu.

Heklački uzorci i dizajni

U svijetu Heklanja, uzorci su poput glazbe nota – svaki ima svoju priču i ljepotu. Heklački uzorci i dizajni predstavljaju