HEKLANJE

Vrijeme je da počnete koristiti one 0% kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

To bi bilo nezamislivo prije samo deset godina, ali sada je u Ujedinjenom Kraljevstvu uobičajeno čuti za nula posto kreditnih kartica. Potaknute oštrom konkurencijom, kako britanskih tako i američkih zajmodavaca, kao i povijesno niskim kamatnim stopama, kreditne kartice s nula posto postale su iznimno popularne. Danas je gotovo nemoguće pronaći zajmodavca koji ne nudi neki oblik kreditne kartice s nula posto. Jednostavno moraju ako se žele natjecati u poslu kakav se danas vodi. Međutim, prije nego što se počnete prijavljivati za kreditnu karticu s nula posto, trebali biste biti svjesni da postoje različite vrste kartica s nula posto i morat ćete biti svjesni za što želite koristiti karticu prije nego što odlučite koja je vrsta prava za vas.

Prvo što treba uzeti u obzir je gotovinski predujam. Oni se obično naplaćuju po kamatama višim od uobičajenih i još uvijek je vrlo neobično pronaći kreditnu karticu koja će vam dati gotovinski predujam od nula posto. Dakle, ako tražite nula posto gotovine, malo je vjerojatno da će vam to kreditna kartica dati.



Međutim, kupnje od nula posto nešto su za što biste mogli imati bolje šanse. Sada postoji veliki broj kartica na tržištu koje kupcima nude nula posto na nove kupnje. Dakle, ako biste, na primjer, željeli kupiti nešto veliko i skupo, a ne možete dobiti dobar financijski ugovor za financiranje kupnje, možda bi kupnja s nula posto na kreditnu karticu bila dobar način da to učinite. Neće vam biti naplaćene nikakve kamate i imat ćete cijelo razdoblje bez kamata, obično od šest do devet mjeseci da vratite iznos bez naplate ikakvih kamata.

Vjerojatno najčešći oblik nula posto za kupnju na kredit je prijenos stanja. Dakle, ako se nađete da plaćate velike kamate na postojeća stanja kreditne kartice, mogli biste razmisliti o prijenosu tog stanja na novu kreditnu karticu koja vam za to nudi nula posto. To vam može uštedjeti stotine funti na kamatama.

Konačno, ako ste jedan od onih kupaca koji imaju naviku svakog mjeseca u cijelosti otplaćivati račun za kreditnu karticu, tada vam uopće neće trebati kartica s nula posto. To je zato što već ne plaćate kamate. U ovom slučaju bolje bi bilo da tražite karticu koja nudi nešto povrata novca ili neki drugi oblik nagrade umjesto nula posto kamata.

Sada je vjerojatno najbolje vrijeme da pobliže pogledate beskamatnu kreditnu karticu. Sve više i više kartičnih tvrtki i banaka sada počinje odustajati od ponude tako velikih uvodnih ponuda od 0 posto. Više kartičnih tvrtki sve je više pod pritiskom da smanje iznos od 0% kreditne kartice koju nude zbog činjenice da od njih ne ostvaruju nikakvu dobit.