HEKLANJE

Jeftini web hosting – besplatne usluge hostinga

TEMU APP 100 E KUPON

Pronalaženje jeftinog web hostinga nikada nije bilo lakše. Tehnologija i propusnost postaju sve jeftiniji svakim danom, a cijena web hostinga jednako pada.

Mnogi ljudi i vlasnici malih tvrtki oklijevali su otići na internet s web-stranicom jer misle da si to ne mogu priuštiti. Bacili su pogled na velike količine novca koje velike tvrtke troše na svoje web stranice i hosting. Ali stvarnost je takva da većina tvrtki može koristiti jeftinog pružatelja usluge web hostinga i ostati unutar proračuna.



Jedno mjesto koje možete pogledati u pogledu jeftinog web hostinga su besplatne usluge hostinga. Ne možete dobiti ništa jeftinije od toga. Nakon procvata dot com besplatnog web hostinga nije nestalo samo ih je postalo malo teže pronaći. Ostalo je samo nekoliko velikih imena u krugu besplatnog hostinga kao što su GeoCities i Tripod.

Besplatni hosting je dobar ako tek počinjete i novac je problem. Problem je što ima puno ograničenja. Većina dolazi s oglasima na cijelom web-mjestu i ne sudjelujete u prihodu koji oni mogu proizvesti. Ako bi vaša stranica postala popularna i imala mnogo posjetitelja, mogli bi je suspendirati zbog prevelike upotrebe ili vas prisiliti da se prijavite za plaćeni račun. Ovo može biti ultimativni jeftini web hosting, ali možda nije ono što je najbolje za vas.

Ako vam je potreban jeftini web hosting, ali niste sigurni želite li se obvezati na godišnji plan, ali ne želite ograničenja koja će vam nametnuti tvrtka za besplatno hosting, imate na raspolaganju nekoliko opcija koje možete razmotriti.

Jeftini web hosting dostupan je uz plaćanje po kretanju. Ovo još nije stvarno popularno, ali sve je dostupnije. Ne plaćate mjesečnu naknadu. Ono što radite je da stavite novac na svoj račun i svaki put kada netko pristupi vašoj stranici mali iznos se skine s knjiga. Na ovaj način plaćate samo ono što koristite.

Drugi jeftini plan web hostinga je pronalazak web hosta koji vas ne obvezuje na dugoročni ugovor. Mnogi jeftini davatelji web usluga ponudit će mjesečni plan koji je razuman i pristupačan. Imate sve pogodnosti, ali nemate dugoročnu obvezu ako se predomislite.

Možete pronaći jeftin web hosting s odličnom korisničkom uslugom za samo pet dolara ili manje mjesečno. Imat ćete sav prostor na disku i propusnost koja je potrebna da bi vaša online prisutnost bila uspješna. Da biste ih pronašli, napravite domaću zadaću. Istražite i također pronađite druge koji su koristili ili koriste određenu tvrtku za koju ste zainteresirani.

Riječ opreza u vezi s nekim jeftinim tvrtkama za web hosting. Ne dopustite im da vas preprodaju. Ne treba vam velika količina diskovnog prostora ili propusnosti pa nemojte plaćati pretjerani iznos. Pokušajte pronaći jeftinog web hosta koji će vam omogućiti povećanje prostora na disku ili propusnosti dok idete.