HEKLANJE

Vruće metode izbjeljivanja zubi

TEMU APP 100 E KUPON

Stomatolozi primjenjuju različite metode izbjeljivanja zubi koje ovise o vrsti mrlja i drugom fizičkom stanju zuba. Jedna od metoda izbjeljivanja zubi je izbjeljivanje u ordinaciji ili izbjeljivanje na stolici. Ova metoda izbjeljivanja zubi zahtijeva dva ili više posjeta stomatologu, a svaki posjet traje od trideset minuta do jednog sata. Tijekom procesa izbjeljivanja, stomatolog nanosi zaštitni gel na usne i gumene štitnike na zubno meso kako bi zaštitio meka oralna tkiva od sredstava za izbjeljivanje koje će se nanijeti za izbjeljivanje zuba. Ponekad se koriste laseri ili dodatna toplina kako bi se pojačalo djelovanje sredstva. Učinci ove metode izbjeljivanja zubi su dugotrajni.

Kućno izbjeljivanje još je jedna popularna metoda izbjeljivanja zubi. Postoje mnogi setovi za izbjeljivanje zubi dostupni za korištenje kod kuće, koje ili prepisuje stomatolog ili se kupuju u slobodnoj prodaji. Komplet za izbjeljivanje zubi sadrži gel ili otopinu za izbjeljivanje na bazi vodikovog peroksida koji se nanosi na zubnu caklinu zajedno sa štitnikom za usta. Trajni učinak izbjeljivanja zubi ovisi o učestalosti korištenja i trajanju tretmana.



Međutim, postoje određene prednosti i nedostaci ovih metoda izbjeljivanja zubi. Prednost toplih metoda je što su brže u odnosu na druge tehnike izbjeljivanja i vrlo učinkovite u slučaju tamnijih mrlja. Ipak, najveći nedostatak je što zbog pretjerane topline ove metode izbjeljivanja zubi ostavljaju za sobom osjetljivost zubi koja čak može trajno oštetiti zubne živce. Kemikalije koje se koriste u ovim vrućim metodama također su vrlo jake i ako slučajno dodirnu desni, usne ili lice pacijenta zadat će opekline. Možete isprobati različite metode izbjeljivanja zubi. Sigurno se isplati!

Kratka povijest kreditne kartice

Danas dovoljno uobičajen model kreditne kartice u sadašnjem obliku prvi je izumio pisac fikcije početkom 1887. Edward Bellamy, autor knjige

Oda poduzetništvu

Za hrabre i slobodne koji su zastupljeni u poduzetničkom duhu… Onima koji su napravili nešto o čemu smo maštali, a