HEKLANJE

Vrući savjeti za kupce na Ebayu

TEMU APP 100 E KUPON

Ebay je najveće svjetsko mjesto za e-trgovinu. S više od 147 milijuna registriranih korisnika iz cijelog svijeta, definitivno je tu da ostane. Bilo da ste početnik kupac na Ebayu ili već ljubitelj, uvijek možete iskoristiti sljedeće savjete o kupnji na Ebayu.

Znajte točno što tražite.



Ne postoji drugi bolji način da gubite vrijeme pregledavajući eBay nego ne znajući što zapravo tražite. Ako ne tražite samo jednu stavku, bilo bi od pomoći da zabilježite popis stavki koje možete pretraživati.

Pregledavajte kao profesionalac.

Na EBayu su artikli sortirani i raspoređeni u gotovo 26.000 kategorija. Ako želite ubrzati proces pretraživanja, pomoći će vam ako tražite istu ključnu riječ u naslovima i opisima pronađenih popisa stavki. Samo označite mali okvir odmah ispod okvira za pretraživanje na stranici s rezultatima vašeg prvog pretraživanja, a zatim ponovno pritisnite gumb za pretraživanje.

Iskoristite svoje mogućnosti.

Kako biste suzili kategoriju u kojoj tražite, kliknite na okvir s opcijama iznad rezultata koji se nalazi na desnom dijelu zaslona. Zatim možete odabrati želite li da vaši rezultati budu fokusirani na “najnižu cijenu”, “najvišu cijenu”, “novouvršteno” ili “prvo završava”.

Pregledajte stavku.

Obavezna je provjera autentičnosti predmeta, posebno ako se radi o antikvitetu ili memorabiliji. Napravite domaću zadaću istražujući više, potvrđujući njegovo stanje, a ne oslanjajući se samo na njegovu fotografiju. Usporedba sa sličnim artiklima također će vam povećati šanse za kupnju artikla koji je vrijedan vašeg novca.



Upoznajte svog prodavača.

Vaš prodavač može biti kontinentima udaljen od vas. Bilo bi mudro s vaše strane provjeriti vjerodostojnost svog prodavatelja. Vidjeti njegovu ocjenu povratnih informacija jedan je od načina da to postignete. To je broj iza kojeg slijedi zvjezdica. Pažljivo čitanje opisa artikla također može pomoći u osiguravanju da nećete biti prevareni. Moraju se dobro obratiti pozornost na pravila povrata, način plaćanja i troškove poštarine. Također, opcija “postavi pitanje prodavaču” nije postavljena samo iz bilo kojeg razloga. Iskoristite to maksimalno.

Budite najbolji ponuđač.



Ako se predmet koji jako cijenite nađe na dražbi i želite uskočiti, držite se svoje najveće ponude. Često se događa veće ponude bez stvarne analize vrijednosti artikla. Bolje razmislite o tome, budući da ste vi taj koji kupuje, vi odlučujete o tome kamo će vaš novac otići. Snajperske usluge također mogu pomoći u ovom pothvatu.

Kreditne ocjene i kreditne kartice

Kreditne ocjene ili kreditni rezultat evidencija je obrasca potrošnje osobe u vezi s kreditnim karticama i načinima otplate. Financijske institucije,