HEKLANJE

Zahtjev za kreditnu karticu: prvi korak prema kreditu

TEMU APP 100 E KUPON

Većinu dana volim svoj posao financijskog savjetnika širokom spektru klijenata. Volim pomagati ljudima da ozbiljno sagledaju svoju financijsku situaciju i pomoći im da donesu mudre financijske odluke. Međutim, frustriram se kad moji klijenti “stave kočiju ispred konja”, da tako kažem, i počnu brinuti o stvarima poput problema s kreditom prije nego što su uopće podnijeli zahtjev za kredit. Imao sam nebrojene razgovore o važnosti ispunjavanja zahtjeva za kreditnu karticu kao prvog koraka prema izgradnji kredita.

Šokantno je koliko ljudi zaboravlja na zahtjev za kreditnu karticu kao neophodno sredstvo da doista imaju kreditnu karticu i budu u mogućnosti izgraditi svoju kreditnu situaciju. Tako da prilično često moram sjesti s klijentom i raditi kroz proces ispunjavanja zahtjeva za kreditnu karticu prije nego što možemo nastaviti s našom raspravom o važnosti izgradnje dobrog kredita do kraja života.



Proces podnošenja zahtjeva za kredit može biti prilično naporan ako nemate pojma za koju vrstu kredita podnijeti zahtjev ili koje poslove s kreditnom karticom izbjegavati. Ako ste imalo nalik prosječnom građaninu, svaki tjedan poštom primate bezbroj zahtjeva za kreditne kartice. Kako možete odrediti što je stvarno dobar posao, a što je korisno za vašu budućnost? Potaknuo bih sve da uzmu svoju hrpu zahtjeva za kreditne kartice i posjete financijskog savjetnika što je prije moguće. Dopustite profesionalcu da vam pomogne u procesu donošenja odluke.

Sljedeći korak je samo ispuniti zahtjeve za kreditne kartice koje ste odabrali i vidjeti koje su vam odobrene. Možda ćete imati problema s dobivanjem odobrenja za svoju prvu kreditnu karticu, ali to nikada nećete znati osim ako stvarno ne ispunite zahtjev za odobrenje kreditne kartice. Ovo je jedan od najjednostavnijih, ali najzanemarenijih koraka u procesu postajanja ljudima kojima dobivanje kredita nije problem. Zato počnite od početka i učinite sve što je potrebno da dobijete dobar kredit.