HEKLANJE

Zatvaranje računa vaše kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

To je jedan od najfrustrirajućih osjećaja na svijetu. Pokušavate se riješiti svojih dugova. Sve više i više svoje plaće stavljate na svoje kreditne kartice. Postupno ih otplaćujete. Napokon, dolazi dan kada ćete podmiriti cijeli nepodmireni dug. Kartica je konačno izbrisana. Ogromna težina je skinuta s vaših ramena i možete otići na spavanje navečer znajući da imate jednu brigu manje u životu.

Društvo za kreditne kartice



Dijeli li vaša kartičarska kuća vašu radost? Čestitaju li vam što ste riješili goruću tjeskobu u svom životu? Zapravo rade upravo suprotno. Nije iznenađujuće, na kraju krajeva, vi ste njihov kupac i oni gube vaš posao. Ali tko bi mogao pretpostaviti koliko dugo idu kako bi vas spriječili da zatvorite svoj račun. Nedavno je moja supruga zatvorila nekoliko računa kreditne kartice i kad poništi račun i nazove ih da im kaže da ga zatvore, ponekad im deset minuta inzistira da više ne želi račun, ne želi ne treba joj za hitne slučajeve, ne želi nižu kamatu i ne želi posebne ponude. Ona samo želi zatvoriti račun.

Naše osobno iskustvo

Koliko god takvo ponašanje bilo loše, nije najgore. Na jednoj od svojih kreditnih kartica imala je pretplatu na časopis. Pokušala je otkazati pretplatu, ali uključena tvrtka odbila je prestati teretiti njezin račun. Pa kad je konačno došlo vrijeme da može zatvoriti svoj račun, platila ih je, platila sve svoje druge račune i rekla kartičarskoj kući da želi zatvoriti svoj račun. Nakon uobičajenih amo-tamo, konačno su pristali zatvoriti njezin račun umjesto nje.

Hej! Otkazali smo!

Misleći da su joj svi računi zatvoreni otišli smo na put. Kad smo se nakon dva mjeseca vratili, iz firme su je čekala dva računa. Iznenađujuće, tvrtka časopisa nije joj ponovno pokušala naplatiti račun. Mislila je da ih se oslobodila zatvaranjem računa kojem su imale pristup. Pa, kartičarska kuća, bez da ju je obavijestila ili se na bilo koji način s njom posavjetovala, jednostavno je platila tvrtki koja se bavi izdavanjem časopisa i naplatila mojoj ženi. Kad im nismo platili, dopustili su naknadu od tvrtke koja se bavi izdavanjem časopisa za sljedeći mjesec i dodali naknadu za zakašnjelo plaćanje. Kad smo se vratili, dugovala je više od 100 dolara na računu za koji su potvrdili da su ga zatvorili.

Još uvijek osporavamo optužbe, ali krajnja crta je da je prilično teško pobjeći iz gadnih pandži kartičarskih kuća.

Zaljevska obala za opuštanje

Obala Meksičkog zaljeva je opuštanje definirano obiljem aktivnosti na otvorenom. Utočišta na obali Meksičkog zaljeva pružaju priliku da dođete do