HEKLANJE

Chase PerfectCard bolja je od vaše kreditne kartice za plin

TEMU APP 100 E KUPON

Prestižni JP Morgan Chase & Company pruža globalne financijske usluge. Poslujući u više od 50 zemalja, tvrtka svojim klijentima nudi širok raspon usluga uključujući poslovne, osobne kredite, osiguranje/ulaganje i mnoge druge osobne usluge.

Razumijevajući potrebe svojih kupaca, Chase je predstavio The Chase PerfectCard. Kartica je za dobrobit ljudi koji imaju fantastičan kredit i često kupuju gorivo.



Kartica i njezine prednosti

Chase PerfectCard vam omogućuje da zaradite dobre rabate na kupnju benzina i to bez obzira na marku. Kreditne kartice naftnih kompanija dopuštaju vlasnicima kartice da koriste svoju karticu samo na određenim benzinskim postajama; međutim, to nije slučaj s The Chase PerfectCard TM.

Možete iskoristiti popust od 6% koji se primjenjuje na sve kupnje benzina u početnom razdoblju od 90 dana. Nakon toga, bit će vam dopušten popust od samo 3% na sve kupnje goriva. Čak zarađujete 1% rabata na sve druge kupnje, bez obzira gdje kupujete.

Ostali blagoslovi kartice

Osim programa popusta, kartica također nudi dodatne sadržaje kao što je maksimalno 500 000 USD u putnom osiguranju od nezgode, planu zaštite pri kupnji i osiguranju za iznajmljivanje automobila.

Kartica ima početnu stopu od 0% koja se primjenjuje na prijenose stanja kao i na kupnje u početnom razdoblju od 12 mjeseci na temelju vaše kreditne sposobnosti. Godišnja postotna stopa (APR) raste s 0% na 14,24% nakon završetka uvodnog razdoblja. U usporedbi s drugim plinskim kreditnim karticama, travanj je prilično skroman. Bit će vam zgodno što uz ovu karticu nema godišnje naknade.

Kartica će vam biti od velike koristi ako nakon završetka uvodnog razdoblja planirate platiti u cijelosti i maksimalno iskoristiti karticu za kupnju. Na taj ćete način moći izbjeći financijske troškove i istovremeno dobiti nagrade, odnosno ostvariti velike popuste.



Kreditna kartica također dolazi s pogodnostima poput plana zaštite pri kupnji, osiguranja za iznajmljivanje automobila i osiguranja od nezgode na putovanju. Korisnicima kartica bit će omogućena zamjena izgubljene i ukradene kartice, hitna zamjena kartice i gotovine te usluga prijevare i sigurnosne zaštite. Omogućuje platinaste beneficije u vezi s putnim i pomoćnim uslugama u hitnim slučajevima.

Chase PerfectCard omogućuje vam da uživate u kreditnoj kartici za benzin s programom rabate čime ćete uštedjeti na troškovima goriva u uvjetima rastućih cijena nafte.

Dodatne prednosti



Kao i većina drugih kreditnih kartica, Chase PerfectCard također svojim klijentima pruža različite usluge vezane uz račun, nema odgovornosti za neovlaštene transakcije, financijski izvještaj na kraju godine i više pogodnosti.

Međutim, morate biti oprezni s primjenjivim ograničenjima, isključenjima i ograničenjima. Prilikom otvaranja računa uvijek pogledajte Vodič kroz pogodnosti za detalje.