HEKLANJE

Nisko o Pulaski kreditnoj kartici

TEMU APP 100 E KUPON

Pulaski Bank & Trust na tržište kreditnih kartica ulazi krajem 1994. godine i od tada nudi najniže kamatne stope na kreditne kartice. Zapravo, Pulaski Bank Visa/MasterCard namijenjena je potrošačima s dobrim kreditnim rezultatom koji traže jeftinu karticu i minimalne pogodnosti.

Trenutno je kamatna stopa za Pulaski kreditnu karticu fiksna na 7,99% za nove kupnje, prijenose stanja i gotovinske predujmove. To karticu čini privlačnom opcijom za pojedince koji planiraju unaprijediti revolving saldo. Iako je godišnja naknada od 35 dolara značajan trošak, ali nakon detaljnijeg pregleda shvatit ćete da je to doista niska i razumna stopa za kreditne kartice s niskim kamatama.



Uz niske kamatne stope na sve transakcije, ova kartica također ne nameće naknade za prijenos stanja ili gotovinske predujmove. Štoviše, postoji i šestomjesečna početna stopa od 0%. Kreditno ograničenje postavljeno je na maksimalno 15.000 USD, pri čemu točan kreditni limit ovisi o iznosu prihoda pojedinca.

Zbog ogromnog odziva na niske kamatne stope ove kartice, postupak prijave može potrajati dosta dugo, a prosječno je najviše 30 dana. Također, više pojedinosti u osobnim podacima zahtijeva Pulaski & Trust Bank za obradu zahtjeva budući da pokazuju veću revnost u procesu odobravanja kredita.

S druge strane, ova kartica ne pruža mnogo dodatnih pogodnosti. Ali s obzirom na stvarno niske kamatne stope i naknade, kome bi trebale sve ove pogodnosti kada već možete uštedjeti na financijskim troškovima?

Ukratko, ova bi kartica stvarno bila primjenjiva za korisnike kreditnih kartica koji planiraju prenijeti velik dio svojih nepodmirenih dugovanja u sljedeći mjesec ili čak iskoristiti revolving stanje. Zapravo, uz stvarno niske troškove, Pulaski Credit Card također bi bila idealna za one koji traže kreditnu karticu na koju bi prenijeli svoje stanje. Da, u tim slučajevima potrošači ne moraju dalje tražiti nakon što pronađu Pulaski kreditnu karticu.

Animator – opis posla

Dizajner napravi crteže ili modele koji se stavljaju na ekran. Njihov posao je koristiti animaciju i full-length filmove, televizijske crtiće,

Solarij i njegove opasnosti

Sigurnije je imati zlatnu boju u komercijalnim solarijima. Samo pitajte više od milijun Amerikanaca koji svaki dan posjećuju salone za

Velika rasprava o implantatima

Prsni implantati popularno su područje plastične kirurgije. To nas vodi do rasprave o vrsti implantata koji su najbolji i ulozi