HEKLANJE

Kako će studentske kreditne kartice pomoći mom tinejdžeru?

TEMU APP 100 E KUPON

U zemljama poput SAD-a, Kanade i Ujedinjenog Kraljevstva gdje je fakultetsko obrazovanje skupo, studentska kreditna kartica pokazala se korisnom u slučaju velike novčane krize. Studentske kreditne kartice korisne su u situacijama kada studenti očajnički trebaju novac za plaćanje svojih troškova. Velike kartičarske kuće kao što su American Express, Visa i MasterCard nude studentske kreditne kartice s raznim poticajima. Mnoge tvrtke koje izdaju kreditne kartice nude studentske kreditne kartice s niskim kamatama i dobrim ponudama.

Odabir dobre studentske kreditne kartice



Bilo koja kartična tvrtka koja izdaje studentsku kreditnu karticu s niskom ili bez kamate je dovoljno dobra. Potražite najbolje studentske kartice – one koje posuđuju novac po nižoj cijeni i na dulji rok. Većina kreditnih kartica nudi sredstva počevši od 19% i više za studente. Osobni bankovni kredit može biti čak u rasponu od 6%, pod uvjetom da imate pravo na njega. Nekoliko izvora na kampusu poput studentskih saveza, odsjeka i samog sveučilišta, zajedno s nekim privatnim izvorima, nudi stipendije i stipendije za poteškoće.
Mnogi studenti radije posjeduju više od jedne kreditne kartice, što ima svoje prednosti i nedostatke. Međutim, neki naivni studenti plaćaju kamate koje iznose čak 20%. Treba ih educirati kako dogovoriti dobru stopu, odlučiti se za prijenos stanja od 0% itd. Ukratko, ovu karticu, kao i svaku drugu, treba koristiti inteligentno i ekonomično.

Savjeti za korištenje studentske kreditne kartice

1. Planirajte, planirajte i planirajte svoj proračun – Potrošnja se može kontrolirati planiranjem proračuna, čime se sprječava loša kreditna sposobnost. Izvadak kreditne kartice najbolji je način da odredite svoj budžet. Navedite sve tjedne i mjesečne troškove kao što su hrana, knjige, autobusne karte itd. i odredite prioritet svojih troškova.
2. Držite se proračunskog plana – karticu koristite samo za neizbježne troškove. Planirajte proračun dovoljno unaprijed i slijedite planirane tjedne i mjesečne troškove kako ste odlučili. Plaćajte dugove na svakom izvodu na vrijeme i spriječite gomilanje dugova.
3. Koristite svoju kreditnu karticu za veće kupnje – Koristite kreditnu karticu samo za velike kupnje i dugoročne kupnje poput namještaja i knjiga. Neke kreditne kartice za studente naplaćuju veće kamate. Stoga, kako bi se spriječili dugovi i loša kreditna evidencija, kreditne kartice za studente treba pažljivo koristiti.
4. Izbjegavajte pretjeranu upotrebu – karticu koristite vrlo oprezno. Izbjegavajte prekomjerno trošenje, na primjer, kupnju CD-a na internetu i trošenje na piva i gazirana pića za prijatelje.
5. Izbjegavajte bilo kakvu pomoć roditelja – Shvatite svoje odgovornosti i kontrolirajte svoje navike trošenja. Razborito koristite raspoloživa financijska sredstva. Roditelji bi trebali prestati plaćati dugove svojih štićenika i naučiti ih pametnom korištenju kreditnih kartica. To također pomaže u poticanju njihove djece da preuzmu vlastite odgovornosti. Roditelji također mogu staviti ograničenje na karticu kako bi obuzdali razbacivanje.

Učinak kreditnog izvješća

Mnogi poslodavci provjeravaju kreditna izvješća tek diplomiranih studenata. Dobra kreditna povijest uvijek pomaže u dobivanju dobrih ponuda za posao. Vodite računa o kreditnoj sposobnosti bez dugova prije nego što se pojavite na razgovoru za posao. Bolja alternativa kreditnoj kartici za studente je unaprijed plaćena debitna kartica. To vas štiti od dugova jer postavlja ograničenja na vašu potrošnju.

Neki se roditelji protive ideji da svojoj djeci daju studentske kreditne kartice. Ali te kartice pomažu učeniku da nauči biti dobar upravitelj dostupnim financijama. Kreditne kartice za studente pomažu studentima u stjecanju praktičnih iskustava u upravljanju raspoloživim financijama. Roditelji bi trebali educirati svoje dijete o rizicima korištenja kreditnih kartica. Osvijestite ih o prijetnjama duga, čak i prije nego što upišu fakultet. Da biste bili sigurniji, dajte im unaprijed plaćenu debitnu karticu kako biste izbjegli krizu. Stoga, studentske kreditne kartice zapravo pomažu prerastanju mladog pojedinca u zrelog.

Botox zabave

Injekcije botoxa za brisanje bora udomaćile su se u dnevnim sobama prosječnih Amerikanaca od Arkansasa do Arizone. Nekada se smatralo

Marketing članaka i oko pauka

Jeste li se ikada zapitali kako funkcionira internet marketing? Kako netko tko se bavi internet marketingom može obavijestiti potencijalne kupce