HEKLANJE

Zlatni rudnik mogućnosti

TEMU APP 100 E KUPON

Softversko rješenje CRM (upravljanje odnosima s kupcima) GoldMine postoji već duže vrijeme. Zapravo, postoje toliko dugo da je njihova web stranica dovoljno hrabra da tvrdi da je izmislila CRM. Iako bi bilo potrebno mnogo istraživanja da se potvrdi ova činjenica, ne treba tražiti daleko da bi se pročitalo ili čulo o prednostima koje je softver GoldMine dijelio, i još uvijek dijeli, sa svojim klijentima danas.

Poduzeću će biti teško prijeći iz malog poduzeća u srednje ili veliko poduzeće. Naravno, tvrtka se širi kako raste baza kupaca. Prednost male tvrtke je u tome što gotovo da nema potrebe za implementacijom CRM rješenja jer je baza korisnika mala i lako joj se rukuje i pristupa ljudskom pamćenju.



Problem počinje kada opterećenje korisnika počne rasti preveliko. Kako se tvrtka širi, stvara se nekoliko odjela ili odjela koji učinkovito dijele centre za pohranu podataka o korisnicima. Zamislite sada da morate bjesomučno trčati od jednog do drugog odjela u potrazi za određenom datotekom korisnika. Vrijeme koje je potrebno da se to postigne zajedno s vremenom utrošenim na traženje u ormarićima s datotekama pokazatelj je da se novi sustav mora implementirati kako bi se omogućio trenutni pristup.

Sa softverskim sustavom GoldMine instaliranim u središnjoj bazi podataka, informacije o kupcima dostupne su samo jednim klikom. Ovaj sustav također uklanja potrebu za zapošljavanjem dodatne radne snage samo da bi svi ti dosjei bili u redu. Uz manje vremena utrošenog na traženje, osoblje prodajnog odjela može se učinkovito usredotočiti na prodajne strategije i pristupe koji će se koristiti prilikom izrade prodajnih prezentacija kupcima.

Vrlo je važno napomenuti da GoldMine ne samo da pohranjuje podatke o korisnicima, već također pohranjuje i povijesti kupaca. S poviješću u ruci, detaljnija i produktivnija strategija može se implementirati za određene kupce. Ovo poboljšanje će dovesti do viših stopa zadovoljstva i zadržavanja kupaca.

Što se tiče učinkovitosti, GoldMine može automatizirati rutinske zadatke upravljanja prodajom. Mailing liste mogu se dodijeliti GoldMine CRM sustavu za automatsku proizvodnju. Sve što je potrebno je unaprijed formatirano pismo ili brošura, a softver GoldMine će odabrati relevantne klijente kojima će poslati pisma. Ova se aktivnost naziva ciljanim unosom e-pošte gdje se prethodnim kupcima šalju poruke koje opisuju trenutni razvoj, ažuriranja ili nadogradnje u odnosu na proizvod koji su prije kupili. Sposobnost specifičnog ciljanja svakog kupca prema prethodnim podacima o prodaji zasigurno pridonosi zadovoljstvu kupaca i stopama zadržavanja.

Konačno, softver GoldMine ima ugrađene alate koji korisnicima omogućuju generiranje izvješća o prodajnim aktivnostima i izvješća o predviđanju prodaje. Osim toga, alati za planiranje također omogućuju osoblju, voditeljima timova i menadžerima da zakažu sastanke i radionice. Na temelju izvješća o prodaji i predviđanja koje generira GoldMine, tema sastanka ili radionice može se postaviti samo jednim pogledom na tablicu izvješća o softveru GoldMine. Potreba da vođe timova i menadžeri traže svaku informaciju do koje se dočepaju je eliminirana.

Uz mogućnost stvaranja ciljanih programa za slanje e-pošte, učinkovitost u širenju informacija i neprocjenjive informacije u izvješćima koje daje, softver GoldMine doista je velika korist za tvrtke diljem svijeta.

Bozicni Maraton Stereo 2011

Sretan Bozic i sve najbolje u Novoj godini! STUDIO MARATON Posebne zahvale specijalnim gošćama večeri koje su uveličale naš događaj: