HEKLANJE

Zašto su kratke frizure seksi!

TEMU APP 100 E KUPON

Sada, prije svega, od čega je napravljena kosa?
Kosa se uglavnom sastoji od proteina (88%). Ovi proteini su tvrdog vlaknastog tipa poznati kao keratin. Protein keratin se sastoji od onoga što nazivamo “polipeptidnim lancima”. Riječ polipeptid dolazi od grčke riječi “poli” što znači mnogo i “peptos” što znači probavljeno ili razgrađeno. U biti, ako razgradimo protein, imamo pojedinačne aminokiseline.

Mnoge aminokiseline povezane zajedno tvore “polipeptidni lanac”. Dvije aminokiseline spojene su zajedno “peptidnom vezom”, a točan broj aminokiselina postavljenih njihovim ispravnim redoslijedom formirat će specifičan protein; tj. keratin, inzulin, kolagen i tako dalje.



Kratke frizure! Seksi stilovi!
Kratke frizure odražavaju samopouzdanje, spremnost na nove izazove! To je definitivno paljenje. Nitko ne želi biti skroman, dosadan i konzervativan tip djevojke! Želimo da nas se promatra kao pojedinca koji je dorastao izazovima današnjeg društva! A seksi kratki rez govori sve! Kratka kosa pokazuje da ste cool, samopouzdani, da imate kontrolu i da ste prezaposleni da provodite sate mučeći se sa svojom kosom, jer… postoji mnogo važnijih stvari u životu na koje bismo trebali trošiti svoje vrijeme!

Bob je uvijek kratka frizura koja je uvijek u modi visoke kose i može se šišati i bojati po narudžbi kako bi se poboljšala bilo koja vrsta, tekstura ili duljina kose.

Pravi bob stil, poput ukošenog boba, također može pristajati uz bilo koji oblik lica. Mogu se prilagoditi područje ruba ili praska, duljina i slojevi kako bi se neke značajke istaknule, a druge minimizirale.

Održavanje hidratacije kose
Kosa obično ima približno 10% vlažnosti. Ako sadržaj vlage u vašoj kosi padne ispod ove razine, ključno je povećati sposobnost kose da privuče i zadrži vlagu. To se postiže korištenjem hidratantnih sredstava. Dobri imaju “ovlaživače” koji ne samo da nadomještaju izgubljenu vlagu, već zapravo privlače vlagu i zadržavaju je u korteksu kose. Esencijalne masne tvari (EFA) izvrsni su ovlaživači.

Bez obzira na to rastežete li slojeve kose između šišanja ili ih rastežete na jednu duljinu na trajnijoj osnovi, stvorite teksturu u svojim pramenovima kako biste smjesta uklopili slojeve u ostatak svog stila.

Pa što čekaš? Pozivamo vas da saznate više o raznim seksi stilovima za kratku kosu i napravite jednu već danas! Ali prije nego što pobjegnete po svoje kratke frizure, saznajte više o tome koja VRSTA kratke frizure odgovara vašim karakteristikama! Dođite i saznajte više! Pronađite stil koji vam savršeno pristaje!

Koliko nogu ima hobotnica?

Hobotnice imaju osam udova koji strše iz njihovih tijela, no nedavna istraživanja o tome kako ih koriste redefinirala su kako