HEKLANJE

Značajne uštede na kreditnim karticama s niskim kamatama

TEMU APP 100 E KUPON

Mnoštvo kreditnih kartica s niskim kamatama već je na e-tržištu favorizirajući one s revolving kreditom – drugim riječima, one koji imaju mjesečni saldo. Kamatne stope na ovim karticama obično su oko 10%, dok stope na normalnim karticama mogu biti čak 16% do 18%. Kamatne stope koje se nude na ovim kreditnim karticama s niskim kamatama mogu biti fiksne ili promjenjive. Fiksna kamatna stopa je relativno niska u odnosu na promjenjivu kamatnu stopu. Fiksna stopa preporučljiva je za one koji imaju saldo svaki mjesec. Za dobivanje ovih kreditnih kartica s niskom kamatnom stopom potrebna je dobra kreditna povijest, što mnogim potencijalnim kupcima otežava nabavu iste.

Kako tvrtke koje izdaju kreditne kartice zarađuju?



Niske kamatne stope koje se naplaćuju na ovim karticama kompenziraju na razne načine kartičarske kuće. Neki od njih uključuju visoke godišnje naknade, nisku uvodnu ponudu za samo ograničeno razdoblje i visoke stope prijenosa.

U potrazi za najboljim kreditnim karticama s niskim kamatama

Internet je najbolji izvor za procjenu raznih kreditnih kartica s niskom kamatnom stopom. Budući da je tržište kreditnih kartica prepuno raznih opcija, te se kreditne kartice s niskim kamatama agresivno reklamiraju. Potencijalni vlasnik kartice može ugovoriti prosječnu kamatu od 10% do 6% ako ima iznimno dobru kreditnu sposobnost. U slučaju da imate loš ili nizak kreditni rejting, možete pregovarati s tvrtkom koja izdaje kreditne kartice za bolju kamatnu stopu pod uvjetom da pružite dovoljno dokaza koji potkrijepljuju stabilan prihod i mogućnost da se vaša zarada održi u budućnosti.

Jeftina kreditna kartica, s niskim kamatama, pomaže vam da održite povećani kreditni limit uz niži mjesečni kreditni saldo. Također morate uzeti u obzir godišnju naknadu za tako jeftine kartice jer bi u nekim slučajevima stvarna kamatna stopa ovih kartica mogla biti puno viša od obične kartice. Stoga je preporučljivo odabrati karticu koja ima niske ili nulte godišnje naknade. Većina tih kreditnih kartica s niskim kamatama nudi 0% godišnje postotne stope (APR) za početno razdoblje. Međutim, morate biti oprezni s cijenama ponuđenim na kraju uvodne ponude jer bi mogle eskalirati do fenomenalno visokih cijena nakon završetka uvodnog razdoblja.

Stoga je važno obratiti pažnju na sitna slova u ovim ponudama jer ako se različite opcije ne procijene pažljivo, to može poništiti osnovnu svrhu dobivanja ovih kartica.

Kreditna kartica s niskim kamatama štedi novac

Kreditne kartice s niskom kamatnom stopom mogu uvelike pomoći u smanjenju duga i upravljanju troškovima kreditne kartice, pod uvjetom da se pažljivo procijene različiti parametri.



Postoji mnoštvo konkurentskih kartičarskih kuća. Za potrošača u vama i meni, odvajanje pšenice od kukolja među ovim tvrtkama bit će prilično golem zadatak. Što bi uopće trebalo tražiti kada se razmatra koju kartičnu tvrtku koristiti?

Kao i kod većine pametnih potrošača, ključ pronalaženja najbolje kartičarske kuće je držati se najboljih. Među stotinama postojećih kartičarskih kuća samo se 10 do 20 može smatrati doista uspješnim. Prepoznavanje ovih tvrtki suzit će vaš izbor na nekoliko odabranih kreditnih kartica za koje se isplati prijaviti.

Ovdje su neke od karakteristika uspješnih kartičnih tvrtki.



1) Bez godišnje naknade – neke tvrtke koje izdaju kreditne kartice dovoljno su sigurne u svoj status da ne moraju naplaćivati godišnje naknade. Kada razmišljate o podnošenju zahtjeva za karticu, prvo razmislite o onima koje nemaju godišnje naknade. Upamtite, ako te tvrtke koje zahtijevaju godišnje naknade nisu zadovoljne zaradom od kamata na vaše kupnje, onda nisu financijski pouzdane za bankarstvo. Ako kartica koju gledate ima godišnje naknade, klonite ih se osim ako ne nude neku fantastičnu značajku koju jednostavno ne možete propustiti.

2) Produženi dani kamate – Nakon kupnje artikla korištenjem vaše kreditne kartice, neće vam biti naplaćene kamate osim ako niste u mogućnosti platiti prije roka postavljenog dana kamate. Najuspješnije kartične tvrtke nude duža razdoblja odgode. To znači da ne morate plaćati kamate dok taj dan ne dođe. Često je standard za ovo razdoblje 25 dana.

Kako biste izbjegli plaćanje kamata, morate ih platiti u roku od 25 dana nakon izvoda računa. Za velike kupnje koje zahtijevaju više mjeseci plaćanja, možete progutati kamate radi njih.



3) Niska godišnja stopa u postotku – neke tvrtke koje izdaju kreditne kartice nude niske godišnje stope u postotku. Te tvrtke mogu privući više kupaca jer imaju financijsku moć da sklope takav posao pred potrošačima. Potrošači će imati koristi od nižeg APR-a. Tvrtke koje nude niže godišnje kamatne stope nagovještavaju veće baze potrošača koje takve ponude čine mogućima.

Ako planirate platiti svoj dug na kreditnim karticama u cijelosti, APR možda neće biti veliki faktor u vašem odabiru kreditne kartice.

4) Posavjetujte se s povratnim informacijama i profilima industrije – najuspješnije kartične tvrtke predstavljene su u poslovnim časopisima i drugim medijima. Ovo će vam također dati ideju o tome tko je tko u poslovanju s kreditnim karticama.

Teta Janja traži posao!

Teta Janja traži posao! Ima 60ak godina, prije je bila krojačica, a zadnjih 15 godina bavi se čuvanjem starijih ljudi.

Pregled plastične kirurgije

Ako razmišljate o operaciji da biste promijenili svoj izgled, trebali biste znati o plastičnoj kirurgiji s povijesnog i sadašnjeg stajališta.