HEKLANJE

Što je Mp3?

TEMU APP 100 E KUPON

U današnje vrijeme, ako želimo slušati glazbu na ulicama, moramo imati Mp3 uređaj. Čak su i telefoni koje možemo slušati glazbu stvoreni za puštanje pjesama u MP3 formatu. Baš kao što su svi nekada imali walkman, i sada svi imaju Mp3 player Ali najvažnija stvar nije player, to je Mp3. Mp3?
Mp3, poznat i kao ‘MPEG sloj 3’, modul je ‘kodeka’ (kompresije / dekompresije). Služi za uklapanje audio podataka u manje prostora uz što manji gubitak. Mp3 može smanjiti originalnu nekomprimiranu audio datoteku do 12 / 1 s vrlo malo gubitaka. Također je moguće komprimirati većom brzinom od ove: međutim, gubici će početi biti veći, a kvaliteta zvuka će se smanjivati.
Ovako komprimirana audio datoteka naziva se Mp3 datoteka i mogu je preslušati programi koji prepoznaju ovu metodu kompresije. Također, budući da datoteka nema određeni opisni dio i sastoji se u potpunosti od podataka, svaki dio Mp3 datoteke je slušljiv. možete podijeliti Mp3 datoteke ili ih u stvarnom vremenu slušati s Interneta., ne trebate imati cijelu datoteku pri ruci.

Kako napraviti mašne za kosu

Jednostavni koraci za izradu mašni za kosu Postoji toliko mnogo korisnih savjeta za izradu raznih predmeta ručno. Kad god imate