HEKLANJE

Prednosti korištenja maski za mobitel

TEMU APP 100 E KUPON

Svi znamo da maske za mobitel štite uređaj od mehaničkih oštećenja, ogrebotina i lomova, no jeste li znali da maske štite vaš uređaj i od nekih naizgled nebitnih vanjskih utjecaja, poput prašine? Brojne su prednosti korištenja maski za mobitel, a u nastavku saznajte o kojim je prednostima riječ.
Zaštita od prašine
Kao što smo prethodno naveli, maskice za mobitele pružaju iznimno učinkovitu zaštitu od prašine koja se skuplja u utoru za slušalice ili punjenje te nerijetko uzrokuje kvar i nemogućnost slušanja glazbe i punjenja mobitela. Malo prašine se svakako može zavući budući da utor nije potpuno zatvoren, no zahvaljujući maskama znatno je smanjena mogućnost ulaska prašine u bilo koji otvor na uređaju. Osim klasične prašine, osobito se preporučuje korištenje maske za mobitel na plažama zbog pijeska koji se također lako može zavući u neki od otvora na mobitelu.
Zaštita od topline
Kad smo već spomenuli plažu, prva asocijacija je sunce, zar ne? Nije neka novost da sunce, kao i velika toplina može imati negativan utjecaj na mobitel, odnosno na bateriju dođe li do pregrijavanja. Nije preporučljivo ostavljati mobitel izložen na suncu, a kako bi se smanjio direktan ‘kontakt’ sunca s uređajem za vrijeme kad ga koristite, poželjne su maske za mobitel.
Iako neće u potpunosti onemogućiti prodor sunčeve topline, maska će spriječiti brzo, naglo i direktno zagrijavanje vašeg uređaja.
Zaštita od klizanja
Ponovno smo na plaži, namazali smo se kremom za sunčanje i odlučili malo ‘prosurfati’ po mobitelu. No, zbog namazanih ruku, mobitel je završio na podu. Noviji modeli mobitela uglavnom su tanki i proizvedeni od glatkih ili pak matiranih materijala zbog čega vrlo lako iskliznu iz ruke s kremom ili bez nje. Maske za mobitel izrađene su od materijala koji sprječavaju, odnosno smanjuju mogućnost klizanja, a samim time i ispadanja uređaja iz ruku zbog čega ih svakako vrijedi imati.
Zaštita od vode
Budući da smo svaku prethodno navedenu stavku povezali s plažom, bio bi red da to učinimo i s ovom posljednjom. Na plaži vrlo često mokrim rukama posegnemo za mobitelom što može rezultirati prodorom vode u sitne otvore, a da to i ne primijetimo. Maske za mobitel zaštitit će vaš uređaj od ulaska vode, odnosno vlage. Naravno, to ne znači da ćete moći zaroniti svoj mobitel u vodu već da, primjerice, prilikom upotrebe tipke za uključivanje uređaja, ne morate strahovati od prodora vode u unutrašnjost mobitela.

Izrada imenika za razmjenu veza

Postoji velika vrijednost u pravim uzajamnim vezama; međutim, ako ispravno upravljate svojim stranicama s vezama, te vam stranice također mogu