HEKLANJE

Postati dio internetske mreže života

TEMU APP 100 E KUPON

Trenutno postoji više od milijardu web stranica na internetu. Jeste li spremni pridružiti se redovima? Ako ste odgovorili potvrdno, pred vama je nekoliko odluka. U redu, imate hrpu odluka i nećete htjeti donijeti pogrešne jer vas to može stajati novca i vremena. U današnje vrijeme te su robe jednostavno previše vrijedne, pa pogledajmo što vas čeka u vezi s web hostingom.

Prva stvar je naziv vaše domene. Kako ćete ga odabrati? 2006. je; internet postoji već oko 10 godina kao mainstream mjesto susreta. To znači da je većina osnovnih riječi uzeta. Najbolje je kombinirati riječi, koristiti crtice ili smisliti vlastitu riječ poput googlea, wikipedije i pola milijuna drugih. Možete pretraživati na stranici web hosta kako biste pronašli naziv svoje domene. Možete isprobati bilo koje ime koje smislite oko 5 puta dnevno. Neki bi ljudi inače sjedili ondje cijeli dan, isprobavajući imena i kupujući sve što im padne na pamet. Zatim, kada im pokucate na vrata da kupite ime koje ste smislili, cijena se udvostruči, utrostruči ili još gore. Trebali biste moći besplatno dobiti svoje ime kao dio paketa od web hosta ili ponekad web stranica kao što je Yahoo! ponuditi 2,99 USD za godinu dana ili oko 19,99 USD od tvrtke za registraciju domena.



Gdje ćeš živjeti?
Dakle, imate svoje ime i sada vam treba mjesto za parkiranje. Web hosting tvrtka je u osnovi poput stanodavca. Kažu, imamo ovoliko prostora, ovi alati su uključeni i možete objesiti svoj znak (naziv domene) ispred. Vjerojatno ćete morati malo istražiti tko ima najbolje ponude, ali bez obzira za koga se odlučite, jedina stvar koju biste trebali uključiti je 99,99% radnog vremena. To znači da se vaša stranica neće srušiti u 99,99% slučajeva i gotovo svaki host može zadovoljiti to jamstvo. Dakle, ako ga ne vidite, krenite. Postoje neka druga velika pitanja koja ćete morati razmotriti u svojoj tvrtki za web hosting.

Provjera na licu mjesta.
Prvo je politika povrata novca. Ako ne vidite, potražite ga. Ako ga ne možete pronaći, pitajte ih o tome, osobito ako vam se sviđa sve ostalo što vidite ili ako ono što nude zvuči predobro da bi bilo istinito. Trebali biste imati 30 dana da odlučite.

Također biste trebali vidjeti ponudu tehničke podrške. Opet je 2006. Potrošači danas kontroliraju više nego ikada. Cijenu konkurenta mogu saznati ako provedu 5 minuta na telefonu ili 2 minute na internetu. Dakle, ako ne vidite ponudu tehničke podrške, samo recite “ne”. Možda biste trebali nazvati broj ili im pisati prije nego što se prijavite i postaviti im nekoliko pitanja. To je sjajan način da testirate njihovu službu za korisnike.

Posljednja osnovna stvar koju biste trebali zapamtiti je da ste vlasnik naziva svoje domene, a ne tvrtke za web hosting. Naziv vaše domene je vaš. S tim obično nema problema, ali ako postoji, može biti veliki problem. Zamislite tvrtku za web hosting koja kaže da posjeduje naziv vaše domene. to je zbrka u koju se ne biste htjeli uplesti.

Sve što je potrebno je malo truda s vaše strane. Postoje nepristrana mjesta na kojima možete usporediti nekoliko različitih tvrtki za web hosting. Postavljajte im pitanja. Saznajte tko vas tretira najbolje i tko je etablirani pružatelj usluga. Uštedjet ćete si mnogo glavobolja u budućnosti ako sada uložite malo posla. Sretno.

Sve o marketingu putem e-pošte

Marketing e-poštom i bilteni mogu se slati s više povjerenja za manje od većine konkurencije. Cijene e-poruka određuju se prema

15 kreativnih foto ideja

1. Surfajte internetom. Pogledajte slike u časopisima, novinama, on-line galerijama i pronaći ćete obilje ideja. Isprobajte galeriju na shotaddict.com. Želite