HEKLANJE

Advanta poslovne kreditne kartice: pogled izbliza

TEMU APP 100 E KUPON

Ratovi kreditnih kartica nastavljaju se zahuktavati i to donosi “dobre vijesti” za potrošače. Unatoč rastućim kamatnim stopama, mnogi izdavatelji nastavljaju sa svojim popularnim početnim planovima godišnje kamatne stope od 0%, dajući novim vlasnicima kartica izvrstan način da uštede novac i otplate svoje dugove. Jedan izdavatelj, Advanta, bacio je rukavicu i sada nudi iznimno nizak APR na stanja dok se dug ne isplati. Pogledajmo tri Advanta ponude kako bismo pronašli onu koja ima najbolju prednost za vas i vaš novčanik.

Advanta Platinum posjetnica s nagradama



Jednostavno nema previše kartica koje nude 0% APR nakon prvih 12 mjeseci od izdavanja. A zašto je to tako? Jer, izdavatelji kreditnih kartica znaju da će kamatne stope nastaviti rasti. Srećom, Advanta ne dopušta da ih trendovi kamatnih stopa odvrate od donošenja važne marketinške odluke:

Advanta Platinum Business Card with Rewards produljuje razdoblje od 0% APR-a na 16 mjeseci, što je rijetkost u poslovanju s kreditnim karticama. Štoviše, kao što naziv kartice govori, dolazi i s programom nagrađivanja. Potrošači mogu dobiti 5% povrata gotovine na mnoge kupnje ili iskoristiti svoje bodove za nagrade za putovanja. Za godišnju naknadu od 35 dolara kartica se može pretvoriti u akumulator zrakoplovnih milja.

Advanta Platinum Business Card

Alternativa Business Card s nagradama je Advanta Platinum Business Card. Ne, s karticom ne dobivate nagrade, ali dobivate 12-mjesečnu godišnju kamatnu stopu od 0% i veliku kreditnu liniju do 50 000 USD! Ovo može biti savršena kartica za poslovne ljude koji moraju naplatiti gotovo sve, ali ne žele biti ograničeni nižom kreditnom linijom.

Platinum kartica Advanta Life-of-Balance

Možda jedna od najneobičnijih kartica u Advanta arsenalu je Advanta Life-of-Balance Platinum kartica. Ako imate salda za prijenos, ova kartica može biti izuzetno korisna jer naknada od 2,99% na prijenos salda ostaje na snazi dok se kartica ne isplati. Osim toga, kartica vam vraća 6% gotovine za mnoge kupnje ili svoje bodove možete zamijeniti za nagrade za putovanja. Najbolje od svega je što nema ograničenja u zaradi tako da svake godine možete skupiti neograničen broj bodova. Zaista nesvakidašnja ponuda za zaista izuzetnu kartu!

Dakle, koja posjetnica je prava za vas? Pa, samo vi možete donijeti tu odluku. Svaka od tri Advanta kartice ima svoje posebne značajke, tako da je odvagati ono što vam je važno i ono što nije važno jedan od načina da odaberete novu kreditnu karticu. Ipak, svaka Advanta kartica ima toliko toga za ponuditi, a dobivanje Advanta kartice daje vam prednosti u odnosu na mnoge obične poslovne kartice. Bez obzira na to, ponude kao što su ove sigurno neće trajati zauvijek, pa ćete poduzeti mjere sada osigurati da dobijete najbolju karticu koja zadovoljava vaše potrebe.



Skuplja hrana je zdravija ili ne?

Skupljom hranom nikako ne bi trebali povezivati sa zdravom prehranom ili zdravijom hranom. Najvažnija odlika zdrave prehrane je raznolikost te

Kreditne i trgovinske kartice

Dok je nekad izbor kreditne kartice u Ujedinjenom Kraljevstvu bio izuzetno ograničen, sada postoji mnoštvo tvrtki koje sve bombardiraju obećanjima