HEKLANJE

KOJI SU STVARNI TROŠKOVI KVALITETNE WEB STRANICE?

TEMU APP 100 E KUPON

Zavisno od toga što želite i kakvu web stranicu želite, prema tome će vam biti i cijena kreirana. Sigurno stalno slušate kako je danas web dizajn skup? Zapravo, cijene web dizajna danas su daleko manje nego što je bilo prije nekoliko godina. Zbog konkurencije i razvoja alata, softvera koji omogućuju lakše i jednostavnije dizajniranje i održavanje weba. Jedino što čini web dizajn skupim je kvalitetna usluga koju primate. Za jednu web stranicu nije samo bitna slika i grafika, treba uzeti u obzir i vidljivost na tražilicama.
Također hosting, registracija domene i niz drugih detalja koji će osigurati održivost web stranice. Ipak, bitno je da za početak naučite osnove web dizajna pa čete lakše razumjeti način a poslije i cijenu pa ćete dobit jasnu sliku što će vaša web stranica sadržavati. A cijena ovisi o složenosti web stranice i broju web stranica. Osnovne četiri pojma za uspješnu web stranicu:
– Kvalitetan sadržaj
– Navigacija kroz web stranicu mora biti cjelovita i što jednostavnija za korisnika
– Interakcija: Ujednačen raspored i vizualni dizajn, brzina učitavanja
– Integracija: Kompatibilnost sa platformama i preglednicima
Okvirno, cijena izrade kvalitetne web stranice će vas koštati par tisuća kuna. U to ulazi registracija domene, hosting, dizajn, broj stranica, statistika, obrada fotografija i teksta, dodavanje aplikacija, foruma i naravno SEO optimizacija onpage i offpage.
I na kraju, suzdržite se od web dizajnera koji nudi najnižu ponudu na licu mjesta. Zapamtite, istražite dobro njihov rad, uzmite na uvid njegove web reference jer kvaliteta uvijek treba biti prioritet.

Odabir kreditne kartice

Koliko “unaprijed odobrenih” ponuda kreditnih kartica dobijete poštom u prosječnom mjesecu koje vas kao da viču da prihvatite ponudu prije