HEKLANJE

ŠTO SVE PODESITI NAKON INSTALACIJE WORDPRESSA?

TEMU APP 100 E KUPON

Evo liste koje sve korake treba napraviti nakon uspješne instalacije WordPressa. Očito je i sasvim normalno da ne se stranice razlikuju jedna od druge ali postoje neki osnovni koraci koje treba odraditi bez obzira o kakvoj stranici se radilo.
Exdizajn vam donosi listu potrebnih akcija kroz nekoliko jednostavnih koraka što i kako odraditi nakon instalacije WordPressa, pa da krenemo.
01. URL struktura – kada odete na settings>permalinks odaberite strukturu po svojoj želji.
02. Autori stranice – drugi korak je da postavite administratora stranice, zatim ako će biti još korisnika kreirate to jest podesite račune i za druge korisnike.
03. Podesite sistem komentiranja – kada odete na settings>discussion nije loše postaviti da će komentari biti objavljeni tek nakon odobrenja administratora.
04. Ažuriranje Ping liste – kada odete na settings>writing pronaći ćete prostor (tamo se nalazi samo jedan link: http://rpc.pingomatic.com) gdje trebate upisati listu s što više stranica. U buduće kad budete objavljivali novi članak sve stranice s liste biti će obaviještene, moju ping listu objavit ću u nekom od budućih članaka.
05. Prijavite se na Feedburner – prijavite se i podesite Feedburner račun, omogućite ljudima da se prijave na novosti s vašeg bloga ili stranice…
06. WordPress tema – podignite i aktivirajte svoju temu. Naravno bilo bi izvrsno da tema nije iz WordPress themes direktorija nego da imate svoj vlastiti dizajn.
07. Google Analytics – otvorite besplatan račun za praćenje statistike s vašom gmail adresom i kopirajte komad koda na vašu WordPress stranicu ili blog.
08. Hello World – obrišite postojeći članak, komentar i sample page i jednostavno krenite s postavljanjem vlastitih članaka, slika..
09. WordPress plugins – odaberite i instalirajte WordPress dodatke. Neki od poznatijih i iznimno korisnih pluginova su: Akismet, All in one SEO Pack, Feedburner Feedsmith, W3 Total Cache..
10. Dodavanje sadržaja – krenite s pisanjem vlastitih tekstova, postavljanjem slika…
Za više web i seo tema pogledajte seo + web design blog.

Može li reklamna kampanja biti posao?

Imati wellness kućnu tvrtku vrlo je isplativo područje za poduzetnike. U wellness industriji imate mogućnosti izravne prodaje, sajmova, buvljaka, višerazinskog

Izbjegavanje kočije prije konja

Oglašavanje vaše prakse na tražilicama privlačno je mnogim trenerima. Promet se može iskoristiti za povećanje popisa pretplatnika, prodaju proizvoda i