HEKLANJE

Beautyfinder.co.uk – Mrežna marketinška rješenja za kozmetičke tvrtke

Beautyfinder je vodeći imenik koji posjetiteljima nudi sve na jednom mjestu za kozmetičke proizvode, dobavljače kozmetičkih salona i veletrgovce, kao i tečajeve ljepote, artikle za ljepotu i još mnogo toga.
Imenik Beauty finder sadrži više od 3000 tvrtki, uključujući lječilišta za uljepšavanje< /a>, kao i saloni za nokte, saloni za sunčanje i još mnogo toga, što ga čini jednim od najopsežnijih online imenika ljepote za tvrtke u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj.
Imenik Beautyfinder uključuje sveobuhvatnu tražilicu koja vam omogućuje jednostavno pronalaženje vodećih dobavljača kozmetičkih marki, zdravstvenih i kozmetičkih salona i mobilnih kozmetičkih terapeuta koji nude tretmani ljepote prema lokaciji kao što je grad ili okrug.
Beautyfinder tvrtkama nudi BESPLATNE i plaćene popise tvrtki i marketinška rješenja, kao i banner oglašavanje za poboljšanje svijesti o robnoj marki za veće tvrtke.
Naši plaćeni oglasi nude tvrtkama mnoge pogodnosti uključujući sljedeće;
 Dodajte podatke o tvrtki
 1 stranica web stranica i kontakt obrazac
 Dodajte poveznice na web stranicu tvrtke s mogućnošću dubinskog povezivanja s područjima na vašoj web stranici i dodajte sidreni tekst
 Optimiziran popis tvrtki za tražilice
 Mogućnost dodavanja tečajeva za terapeuta ljepote
 Mogućnost dodavanja članaka i događaja
Dakle, kako mogu navesti svoju tvrtku na Beautyfinderu?
Želite li biti uvršteni u vodeći imenik zdravlja i ljepote?
Dobit ćete troškovno učinkovit način postavljanja svoje tvrtke na mrežu i dosezanja potencijalnih kupaca uvrštavanjem svoje tvrtke na popis. Nudimo zdravlje, ljepotu i srodne poslove u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj BESPLATNO 1 mjesec probnog poboljšanog popisa.
Za etablirana web-mjesta možete poboljšati položaj svoje tvrtke/web-mjesta u glavnim rezultatima tražilice. Svi naši poslovni oglasi optimizirani su za tražilice web stranica kao što su Google, MSN i Yahoo…
Također možete dodati svoje proizvode, članke i tečajeve koji pomažu u promicanju vašeg poslovanja i stjecanju prednosti u odnosu na konkurenciju ciljanoj bazi kupaca.
Beautyfinder.co.uk ima niz opcija za tvrtke sa ili bez web stranice (pogledajte opcije u nastavku).
Imamo i niz drugih opcija oglašavanja kao što su banneri, značajke tvrtke i oglašavanje putem newlettera.

Oslobodite svoje kreditno izvješće

Besplatno kreditno izvješće postoji u mnogim zemljama, kreditno izvješće je evidencija pojedinca ili poduzeća koja ima evidenciju prošlih posuđivanja i