HEKLANJE

Prirodna mineralna šminka – 3 razloga zašto bi trebala biti vaša prirodna ljetna zaštita od sunca

Mineralna šminka prirodno je rješenje za sve osobe koje ovog ljeta traže prirodnu zaštitu od sunca. Osobito ako tražite nježnu i sigurnu kremu za sunčanje. Onda ne tražite dalje od svoje torbice za šminku za nevjerojatne rezultate i punu zaštitu od sunca.

Ovo su 3 glavna razloga zašto bi mineralna šminka trebala biti vaša krema za sunčanje:



1. Dva glavna sastojka mineralne šminke su prirodne kreme za sunčanje, koje daju punu UVA i UVB zaštitu od sunca.

Cinkov oksid je glavni sastojak mineralne šminke. Budući da vrlo učinkovito apsorbira i UVA i UVB zrake ultraljubičastog svjetla, najčešće je korišteni sastojak u proizvodima za zaštitu od sunca. Ovaj mineral pomaže u zaštiti od opeklina i drugih oštećenja kože uzrokovanih ultraljubičastim svjetlom.

Titanijev dioksid također se često koristi kao krema za sunčanje. Zbog svoje svjetline i vrlo visokog indeksa loma, po svjetlini odmah iza dijamanata, ovaj mineral dodan mineralnoj šminki vašem licu daje blistav sjaj.

2. Mineralna šminka pomaže u borbi protiv akni. I to je jako dobra vijest ako se želite šminkati vani tijekom vrućeg ljeta. Ako imate akne, onda vjerojatno znate da nošenje šminke i kozmetike kada ćete se znojiti samo pogoršava vaše akne.

Mineralna šminka je vaše rješenje. Anorganski je i odbija bakterije koje se hrane vlagom da uđu u vaše pore, no minerali su mljeveni tako da bestežinski leže na vašoj koži i ne začepljuju pore.

3. Mineralna šminka se ne “topi” s vašeg lica kada se znojite. Budući da sadrži titanijev dioksid, koji dodatnu vlagu pretvara u snažan sterilizator, vlagu ne mogu apsorbirati minerali i stoga se šminka neće micati ili otjecati na vrućem ljetnom suncu. Ova šminka ostaje postojana.

Steralizirajući učinak šminke također joj daje snažan udarac u borbi protiv akni. Nije ni čudo što je dermatolozi vole i zovu je “šminka za njegu kože”.



TEMU APP 100 E KUPON

Što je blog?

Weblog, koji se obično skraćuje na blog, je web stranica na kojoj se redovito unose (poput časopisa ili dnevnika) i