HEKLANJE

Izgradnja solidnog prometa s povratnim vezama

TEMU APP 100 E KUPON

Mnogi treneri postavljaju web stranice u nadi da će pridobiti klijente s weba. Ono što se obično događa je da ne dobiju ništa.

Evo razloga.



Web stranica nije oglas. Nitko ne “pregledava” web stranice u nekim “web stranicama novinama”. Zapravo, nitko neće otići na vašu stranicu ako ih izričito ne pozovete. Web stranica zapravo treba oglašavanje.

Morate izgraditi promet na svojoj web stranici.

Postoji puno sjajnih načina da to učinite, a jedan sjajan način su povratne veze.

Što je povratna veza?

Povratna poveznica je poveznica S druge stranice NA vašu stranicu.

Na primjer, ako ste član Coachvillea, a netko traži trenera, tada je moguće da ta osoba vidi vaš unos u odjeljku “Pronađi trenera” i klikne vezu na vašu web stranicu.

Ovo je povratna poveznica s Coachvillea na vašu stranicu.



Povratne veze se također nazivaju “ulaznim vezama”, a ponekad se mogu nazvati i “recipročnim vezama”.

Mnoge poveznice koje treneri imaju na svojim web stranicama osmišljene su tako da posjetitelje vode s web stranice trenera na druge web stranice. Obično se nalaze u odjeljku veza ili resursima. Oni se također nazivaju “veze za prosljeđivanje” ili “veze prema izlazu”.

Važno je napomenuti da povratne veze dovode posjetitelje NA vašu stranicu. Nakon što posjetitelji dođu na vašu web stranicu, možete ih pretvoriti u klijente, prodavače proizvoda, pretplatnike na bilten, provizije i više.



Pa zašto su povratne veze potpuno sjajne?

Prvo, očito je izravan promet na vašu web-lokaciju. Taj se promet može unovčiti za klijente ili prodaju.

Drugo, kada se pravilno izvede, “povratno povezivanje” može podići rangiranje vaše tražilice i tako rezultirati još većim prometom.



Kako?

Iz očiju tražilica, “vrijednost vaše web stranice” raste kada se poveća broj povratnih veza. Svaka povratna poveznica podiže popularnost vaše web stranice.

To je kao da si popularno dijete u školi. Što te više djece poznaje, to si popularniji.

Čemu to vodi?

Kad ljudi stave frazu “životni trener” u tražilicu, većinom će se prve pojaviti stranice s većom popularnošću.

Treće, povratne veze mogu stvoriti dosljedan promet.

Slanje biltena i predavanja često vam donose trenutni “nalet” prometa.
Navali prometa su sjajni, ali zahtijevaju od vas dodatne napore kako biste nastavili dobivati taj promet.

Povratno povezivanje gradi stabilan, dosljedan i predvidljiv tok prometa koji dolazi bez dodatnog rada. Sa sigurnošću možete očekivati isti broj posjetitelja svaki mjesec.

Četvrto je efekt grudve snijega.

Kreativne strategije povezivanja mogu stvoriti situaciju u kojoj vaša web stranica privlači povratne veze, a da vi uopće ne radite. To je poput grudve snijega koja ide nizbrdo i nastavlja rasti.

Održavanje optimalne ravnoteže

Nekad je bila ograničena samo na bogate, a sada gotovo svatko može dobiti kreditnu karticu, uključujući najomiljenije studente prve godine

Hoćemo li živjeti vječno?

Neki stručnjaci tvrde da je osoba koja živi do 1000 godina već rođena. Nedavno su znanstvenici otkrili ljudske gene koji