HEKLANJE

Raspored rada od kuće koji vam odgovara

TEMU APP 100 E KUPON

Kada radite od kuće, znate da vam je mogućnost rada prema rasporedu jedna od najvažnijih stvari. Vjerojatno ste razmišljali o tome kako bi bilo sjajno imati slobodu raditi kad god poželite, ali zapamtite da kada se to dogodi zapravo ćete izazvati veliki kaos u vlastitoj glavi. Raditi kad god želite može biti sjajno, ali zamislite da nemate raspored rada. Iskušenje da ne obavite posao na vrijeme teško je proći, kao i iskušenje da radite 24 sata dnevno, kako biste ili nadoknadili zaostatak ili učinili još više nego što ste radili u prošlosti. Zbog toga je konkretan raspored rada sjajan način da budete sigurni da ste u toku.

Postoji nekoliko načina na koje to možete učiniti. Prije svega, najbolje je odrediti koliko vremena svaki tjedan trebate posvetiti svom poslu. Postoje li određene stvari koje treba raditi svaki dan ili samo svaki tjedan? Možete li izdržati radeći samo nekoliko sati dnevno ili vam je potreban cijeli radni dan da biste obavili stvari? neki ljudi biraju dva ili tri dana u tjednu imati pune radne dane, a ostatak dana uzeti slobodne. Međutim, kod nekih tvrtki jednostavno trebate biti na poslu svaki dan, pa vam ova taktika ne bi uspjela.



Nakon što saznate koliko vam je potrebno tjedno radnog vremena, možete napraviti raspored. Provjerite jeste li negdje objavili svoje tjedne i dnevne zadatke kako biste mogli pratiti stvari. Imajte na umu da iako imate raspored rada kod kuće, trebali biste se pobrinuti da bude prilično fleksibilan, jer je dio užitka rada kod kuće ili posjedovanja vlastitog kućnog posla to što možete uzeti slobodno kad želite i možete izgraditi svoj vlastitih sati.

Uglavnom, najbolje je postaviti raspored i pridržavati ga se. Ako vam je potrebno 15 sati tjedno za obavljanje posla, odredite te sate i budite sigurni da ih se pridržavate. Možda biste željeli napraviti dopuštenja kako biste sebi dali vremena za dodatni posao ili za preuzimanje dodatnih projekata, ali zapamtite da je dopuštanje dužeg rada samo jedan korak na skliskoj padini dopuštanja sebi da radite svaki dan i svaku noć. Uskoro ćete se još više iscrpljivati svojim kućnim poslom nego što ste bili dok ste radili u tom uredu.